Είναι η Μαρία η Μαντλίν κάποιων γονιών; – Πρώτο θέμα η 4χρονη στα διεθνή MME

Ως «Μαντλίν κάποιων άτυχων γονιών» χαρακτηρίζουν τα διεθνή μέσα την μικρή Μαρία, που βρέθηκε χθες σε καταυλισμό Ρομά στη Λάρισα, παραλληλίζοντας την εν λόγω υπόθεση με την αντίστοιχη της Μαντλίν, του κοριτσιού που εξαφανίσθηκε κατά την διάρκεια διακοπών με τους γονείς του στην Πορτογαλία το 2007 και έκτοτε αγνοείται.

Ως πρώτη είδηση παρουσιάζεται το θέμα της μικρής Μαρίας στα διεθνή ειδησεογραφικά

δίκτυα , με το ειδησεογραφικό δίκτυο sky news να κάνει λόγο για "Μυστήριο με ξανθό κορίτσι" και να παραθέτει αποσπάσματα των δηλώσεων της αστυνομικής διεύθυνσης της περιοχής.

Στο ίδιο μήκος κύματος βρίσκονται και δημοσιευματα του BBC , το οποίο, μεταξύ άλλων, φιλοξενεί και δήλωση του εκπροσώπου των γονιών της μικρής Μαντλίν, που χάθηκε στην Πορτογαλία το 2007, ο οποίος λέει ότι η υπόθεση της Μαρίας έδωσε ελπίδες στο ζευγάρι ότι θα βρεθεί και το δικό τους παιδί.

«Ποιο είναι αυτό το μικρό ξανθό κοριτσάκι που βρέθηκε σε καταυλισμό Ρομά στην Ελλάδα;», είναι ο τίτλος του σχετικού δημοσιεύματος στην ιστοσελίδα της Daily Mirror η οποία γράφει πως ο εντοπισμός της Μαρίας, δίνει νέες ελπίδες στους γονείς της Μαντλίν. Την υπόθεση της τετράχρονης αναφέρουν επίσης σε δημοσιεύσεις τους η Βρετανικές Daily Mail και Telegraph, με την πρώτη να χαρακτηρίζει την μικρή Μαρία ως "Μαντλίν κάποιων άτυχων γονέων".

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα