Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: Ο ΑΝΤ1 και ο Γιάννης Λάτσιος μας ενέπαιξαν

Ο ηθοποιός μίλησε στη ραδιοφωνική εκπομπή της Αφροδίτης Γραμμέλου και του Κοσμά Βίδου για τη δικαστική διαμάχη που μαίνεται μεταξύ των συντελεστών της σειράς «Το Αμάρτημα της Μητρός μου» και του ΑΝΤ1 για τα δεδουλευμένα που ακόμα δεν έχουν πάρει και επέρριψε ευθεία κατηγορία στο Γιάννη Λάτσιο.

Σκέτη κοροϊδία από τους ιθύνοντες του ΑΝΤ1 έχουν

λάβει προς το παρόν οι συντελεστές της σειράς που βγήκε από το κανάλι του Αμαρουσίου, αφού σύμφωνα με τα λεγόμενα του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου, οι ηθοποιοί δέχτηκαν δυο φορές τη μείωση που τους προτάθηκε, αλλά λεφτά ακόμα δεν έχουν δει.

Σε ερώτηση για το στάδιο που βρίσκεται η διαμάχη με το κανάλι ο ηθοποιός είπε τα εξής: «Η υπόθεση έχει εκδικαστεί 2 φορές και τώρα πάμε για την τρίτη φορά, κερδίζουμε αλλά τα λεφτά δεν τα παίρνουμε, με τη δικαιολογία το “ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος» ή ότι «χρωστάει (ο ΑΝΤ1) και της Μιχαλούς” και η “Μιχαλού” είναι πολύ πιο ανώτερη από εμάς, διότι η “Μιχαλού” συμβαίνει να είναι μια τράπεζα, επομένως προηγείται η τράπεζα και έπονται όλοι οι υπόλοιποι κοινοί θνητοί μεταξύ των οποίων είμαστε και όλοι εμείς».

Ενώ όσον αφορά τα όσα διαδραματίστηκαν στα ραντεβού των ηθοποιών με το διευθυντή προγράμματος δήλωσε:

«Είναι μια πολύ αμαρτωλή ιστορία και η συμπεριφορά του ΑΝΤ1 δεν νομίζω ότι ήταν η προσήκουσα, για να το πω πολύ ευγενικά. Αισθάνομαι ότι μας ενέπαιξαν πάρα πολύ χοντρά. Ο κύριος Λάτσιος, μας φώναξε και μας είπε ότι εμείς θέλουμε να το συνεχίσουμε και να πάτε γρήγορα στο γραφείο της κυρίας Αρβανίτη και να πείτε τις αμοιβές σας να δούμε αν είναι όντως αυτές που λέτε ότι είναι, και μέσα σε μια βδομάδα θα έχετε απάντηση. Εμείς πήγαμε όλοι και είπαμε τις αμοιβές μας και σε μια βδομάδα μας φώναξαν και μας είπαν ότι δεν βγαίνει το πράγμα και ότι θα έπρεπε να υποστούμε μια μείωση 10-15%. Συμφωνήσαμε να υποστούμε τη μείωση . Δεκαπέντε μέρες μετά μας είπαν ότι ούτε αυτό βγαίνει και θα πρέπει να υποστούμε μια περαιτέρω μείωση 48-51%, τα νούμερα που σας λέω είναι ακριβέστατα, και πάλι συμφωνήσαμε. Έκτοτε άκρα του τάφου σιωπή, ούτε ξέρω τι έγινε ούτε έμαθα ποτέ. Τώρα αν με πάρουν θα πρέπει να πάρω τα διπλά και με αποζημίωση γιατί πια τα ξεπεράσαμε κατά πολύ όλα τα όρια».

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα