Second skin

Οι αγαπημένες μας leather φούστες επιστρέφουν δριμύτερες από ποτέ! Φέτος μην ξεχνάτε ότι το leather είναι το νέο denim, οπότε μη διστάσετε σε οτιδήποτε δερμάτινο. Για εμάς την τιμητική τους έχουν οι φούστες που κυκλοφορούν σε διάφορα χρώματα, μήκη και είδη. Χαρίζουν άψογο στυλ και μπορούν να συνδυαστούν με τα περισσότερα ρούχα και παπούτσια! Από μάλλινα και t-shirt μέχρι booties και μπαλαρίνες!

Η αγαπημένη όλων είναι η all time classic

pencil μαύρη φούστα που δημιουργεί το απόλυτο ladylike αλλά και ενίοτε rock style. Μια δερμάτινη pencil φούστα αποτελεί βασικό κομμάτι γκαρνταρόμπας και είναι επένδυση που θα κάνει απόσβεση για πολλά χρόνια! Αν δεν είστε σίγουρη για το trend μπορείτε να δοκιμάσετε skater φούστες που φοριούνται όλη μέρα και δίνουν girlie διάθεση. Οι πιο τολμηρές θα δοκιμάσουν δερμάτινες φούστες σε ξεχωριστά χρώματα όπως μπλε και κόκκινο.

PETITE LEATHER LOOK WRAP SKIRT (42,00 €) [Περισσότερα]ASOS Skater Skirt in Leather Look (40,43 €) [Περισσότερα]ASOS Pencil Skirt in Leather Look (40,43 €) [Περισσότερα]LEATHER PANEL PENCIL SKIRT (125,00 €) [Περισσότερα]The WhitePepper PU Skirt (78,17 €) [Περισσότερα]BLUE EUDON CHOI PLEATED LEATHER SKIRT (201,00 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Ntynomai