Είχαμε δει το κοριτσάκι –Τα αδέρφια του απαγωγέα του Κλίβελαντ ξεσπούν

«Δεν είχαμε καμιά απολύτως ιδέα για τα όσα έκανε ο αδερφός μας σε αυτά τα κορίτσια». Αυτά ήταν τα λόγια των δύο αδερφών του Άριελ Κάστρο, που κρατούσε και βίαζε για πάνω από δέκα χρόνια τρεις κοπέλες, στο υπόγειο του σπιτιού του.

Σύμφωνα και με τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA που έγινε, επιβεβαιώθηκε πως ο απαγωγέας, απέκτησε και μια κόρη με μία από τις τρεις κοπέλες που κρατούσε δεμένη σε κελί στο σπίτι του. Οι λεπτομέρειες, μάλιστα, σχετικά με τις συνθήκες τις γέννας, είναι ανατριχιαστικές, καθώς το μωρό ήρθε στον

κόσμο μέσα σε μια παιδική, πλαστική, πισίνα!

Οι Ονίλ και Πέδρο, αποκάλυψαν πως είχαν δει τον αδερφό τους, με την κόρη του, δύο φορές σε καταστήματα fast-food της περιοχής. Όταν τον ρώτησαν ποιο είναι αυτό το κοριτσάκι, ο ίδιος τους είπε ότι πρόκειται για την κόρη της συντρόφου του (η γυναίκα του, με την οποία και είχε αποκτήσει τρία παιδιά, πέθανε πριν από λίγα χρόνια, καθώς την κακοποιούσε!).

Στη συνέχεια, αποκάλυψαν πως την ώρα που η αστυνομία χτύπησε την πόρτα τους, με την κατηγορία της απαγωγής παιδιών, έμειναν και οι δύο με το στόμα ανοιχτό! Εξηγώντας πως δεν είχαν καταλάβει τίποτα από τις εγκληματικές δράσεις του Άριελ, δήλωσαν, πως, από τις σπάνιες φορές που έκαναν επίσκεψη στο σπίτι του, δεν τους άφηνε να πάνε σε κανέναν άλλο χώρο, εκτός της κουζίνας.

«Ο λόγος που μας πήγαινε εκεί; Το αλκοόλ! Μας έλεγε να πάμε μέσα να πιούμε ένα ποτηράκι!» είπαν. Όσον αφορά τη διαμόρφωση του σπιτιού, τα δύο αδέρφια, περιγράφουν, πως ο Άριελ, είχε τοποθετήσει κουρτίνες σε κάθε πόρτα, ώστε να μην μπορούν να δουν τι συμβαίνει στα υπόλοιπα δωμάτια. Ο λόγος που το έκανε αυτό; «Εξοικονόμηση ενέργειας» προφασιζόταν.

Keywords
Τυχαία Θέματα