Ευχαριστώ πολύ τη Lady Gaga…και τη γυναίκα μου!

Πριν από λίγες ημέρες η κόρη μου είχε τη γιορτή της. Θέωρησα λοιπόν καλή ευκαιρία με βάση τη συγκυρία να της κάνω ένα ξεχωριστό δώρο. Τη συναυλία της Lady Gaga...

Γράφει ο Δημήτρης Δεμεσούκας

Δεν έσκιζε ποτέ τις φλέβες της για τη Lady Gaga(η αγαπημένη της είναι η Ariana Grande) αλλά επειδή πέρασα κι εγώ κάποτε από αυτές τις ηλικίες ήξερα ότι η εμπειρία μιας συναυλίας είναι μοναδική. Το πρόβλημα άρχισε όταν έπρεπε να αποφασίσουμε ποιος θα τη συνοδεύσει

αφού οι φίλες της δεν θα πήγαιναν. Μέναμε εγώ και η μητέρα της.

Την πάσαρα στη μητέρα της. Εγώ δουλεύω, είπα και καθάρισα. Σιγά μην πάω, σκέφτηκα, να φάω όλη τη «φράουλα», να μποτιλιαριστώ για να δω την τρελή. Οι γυναίκες όμως ως γνωστόν έχουν ένα μοναδικό και ακαταμάχητο όπλο. Τη μουρμούρα. Η μαμά αντεπιτέθηκε...Έχω δουλειές, είμαι πτώμα, δική σου ιδέα ήταν, άλλαξε βάρδια και πήγαινε εσύ, μου είπε...

Εννοείται ότι «μάσησα». Η μουρμούρα δεν αντέχεται. Με εξυπηρέτησαν από το koolnews, άλλαξα βάρδια και κατά τις 7:30 το απόγευμα ξεκίνησα. Πήρα μαζί μου ένα σακίδιο τύπου Θεοδωράκη και καθότι με το κινητό βαριέμαι να ασχολούμαι, το γέμισα πατατάκια και σάντουιτς. Θα βαρεθώ, που θα βαρεθώ λέω ας τρώω τουλάχιστον να περάσει το μαρτύριο.

Πρώτη έκπληξη: Φτάσαμε σε χρόνο dt. Καθόλου ταλαιπωρία.

Δεύτερη έκπληξη: Άψογη εξυπηρέτηση. Παντού ευγενέστατα παιδιά που σε καθοδηγούσαν για το πάρκινγκ. Είχαν ακόμη και ντουντούκες για να σε ενημερώσουν προς τα που είναι η πύλη που ψάχνεις. Να μην χρειαστεί δηλαδή να ρωτήσεις τίποτα.

Τρίτη έκπληξη: Στην πύλη που είχαμε βγάλει τα εισιτήρια, μας ενημέρωσαν ότι η Cosmote-ως χορηγός της συναυλίας-έχει αναβαθμίσει τα εισιτήρια μας και μας δίνει καλύτερες θέσεις.

Τέταρτη έκπληξη: Είχε όσο κόσμο χρειάζεται για να περάσεις όμορφα. Ούτε «πίτα», ούτε άδειο το «μαγαζί».

Πέμπτη έκπληξη: Η συναυλία άρχισε στις 21:22, σχεδόν δηλαδή χωρίς καθυστέρηση.

Η σούπερ έκπληξη: Όπως έγραψα στην αρχή, πήγα προετοιμασμένος να δω μια τρελή. Έπαθα πλάκα...Είδα μια ολοκληρωμένη και άρτια καλλιτέχνιδα. Μια πραγματική pop star. Που αλώνιζε τη σκηνή ασταμάτητα. Που έστησε ένα μοναδικό σόου επί σκηνής. Που είχε μια εξαιρετική φωνή, η οποία κατά την ταπεινή μου άποψη σπαταλιέται με τα τραγούδια που επιλέγει. Έχει εκπληκτικές φωνητικές ικανότητες. Που έπαιζε πιάνο καταπληκτικά. Και κυρίως που μιλούσε διαρκώς με το κοινό της.

Κατάφερε να μετατρέψει τη συναυλία της σε αλληλεπίδραση και σχεδόν σε εξομολόγηση. Διατηρώντας όμως τα στοιχεία του σόου που ήθελε να προσφέρει.

Πήρε την ελληνική σημαία και δεν την ανέμισε μισό λεπτό στον αέρα για να «ψηθούμε» ότι μας αγαπάει. Τυλίχθηκε μαζί της και την κράτησε δίπλα της σχεδόν μέχρι το τέλος της παράστασής της. Μας ανέβασε το ηθικό μιλώντας για τον πολιτισμό μας και μας «εκμυστηρεύτηκε» τη σχέση της με την Ελλάδα. Από τον Έλληνα γκόμενο της μέχρι το μεροκάματο που έβγαζε σε ελληνικό εστιατόριο.

Και στο τέλος μας αποχαιρέτησε με τα λόγια: «Ευχαριστώ Άθενς. Φιλάκια, μωράκι,σας αγαπώ».

Την ίδια ώρα στην κερκίδα που βρισκόμασταν είχαμε την τύχη κάτω κάτω να υπάρχουν άδειες θέσεις. Εκεί είχε στηθεί ένα μοναδικό πάρτι. Κρατώντας στα χέρια φωσφοριζέ sticks η πιο υπέροχη ηλικία του ανθρώπου ήταν ευτυχισμένη. Χόρευε ασταμάτητα στους ρυθμούς της Lady...

'Εκτη έκπληξη: Η συναυλία τελείωσε στις 23:30. Κράτησε δηλαδή δύο ώρες. Ούτε λίγο να αισθάνεσαι ότι ήρθε να στα «πάρει« και να φύγει, ούτε πολύ να εξουθενωθείς.

Έβδομη έκπληξη: Από την ώρα που μπήκαμε στο αυτοκίνητο μετά το τέλος της συναυλίας, σε ένα τέταρτο βγήκαμε στην Κηφισίας. Μηδέν ταλαιπωρία δηλαδή.

Εν κατακλείδι:Πήγα στη συναυλία της Lady Gaga για να γελάσω...Και αντί αυτού, συγκινήθηκα, ενθουσιάστηκα, καταχάρηκα, ανατρίχιασα, διασκέδασα, ψυχαγωγήθηκα, ευχαριστήθηκα. Και η μεγάλη μου χαρά ήταν ότι το ίδιο ακριβώς μου είπε και η κόρη μου. Δύο τελείως διαφορετικές ηλικίες με τα ίδια συναισθήματα. Σε ευχαριστούμε λοιπόν πολύ, Lady Gaga.

Υ.Γ. Ευχαριστώ πολύ και την γυναίκα μου που βαρέθηκε να πάει...Άννα πέρασα τέλεια!!!

The post Ευχαριστώ πολύ τη Lady Gaga…και τη γυναίκα μου! appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα