«Έχουμε εμφύλιο στην Ελλάδα»

Αποκαλυπτική συνέντευξη του Ηλία Παναγιώταρου, βουλευτή της Χρυσής Αυγής, στο BBC για τον τρόπο που αντιλαμβάνεται την ελληνική πραγματικότητα.

«Έχουμε εμφύλιο, για όποιον δεν το έχει καταλάβει! Η ελληνική κοινωνία είναι έτοιμη για ένα νέο είδος εμφυλίου. Από τη μία θα βρίσκονται εθνικιστές όπως εμείς και άνθρωποι που θέλουν την Ελλάδα όπως ήταν πριν και

από την άλλη παράνομοι μετανάστες, αναρχικοί και όλοι όσοι κατέστρεψαν την Ελλάδα πολλές φορές», δηλώνει ο βουλευτής και σε ερώτηση δημοσιογράφου για το εάν η Χρυσή Αυγή προωθεί τη βία κατά των μεταναστών απαντά: «Eμείς αυτό που λέμε είναι πως πρέπει να φύγουν άμεσα από τη χώρα καθώς είναι παράνομοι. Από τη στιγμή που η κυβέρνηση δεν κάνει τίποτα, οι πολίτες πρέπει να βρουν τρόπους για να προστατευθούν».

Το βρετανικό δίκτυο αναφέρεται επίσης στην παρουσία του Ηλία Παναγιώταρου έξω από το θέατρο «Χυτήριο» και στα επεισόδια με αφορμή την παράσταση «Corpus Christi», δίνοντας έμφαση στις «ρατσιστικές και ομοφοβικές προσβολές» που εξαπέλυσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής προς τον σκηνοθέτη και τους ηθοποιούς της παράστασης.

Keywords
Τυχαία Θέματα