Απαγωγή 25χρονου Έλληνα για το λαχείο της γιαγιάς!

Ο νεαρός, γιος γιατρού, εξαφανίστηκε από τις 5 Αυγούστου όταν είχε κλείσει ραντεβού με αγνώστους, οι οποίοι τον απήγαγαν και στη συνέχεια ζήτησαν από τη μητέρα του 500.000 ευρώ λύτρα. Έπειτα από πολλά τηλεφωνήματα και συνεννοήσεις, στις αρχές Οκτωβρίου, η μητέρα προσπάθησε να παραδώσει στους απαγωγείς 300 χιλιάδες ευρώ που κατάφερε να συγκεντρώσει αλλά η ανταλλαγή εξελίχθηκε σε φιάσκο καθώς οι απαγωγείς δεν απελευθέρωσαν τον απαχθέντα ούτε και κατάφεραν να αρπάξουν τα λύτρα.

Την επόμενη ημέρα η ΕΛ.ΑΣ συνέλαβε επτά άτομα ως ύποπτα για την απαγωγή, ανάμεσά τους και τον φερόμενο ως αρχηγό

της συμμορίας ο οποίος ήταν ένας 70χρονος, οικογενειακός φίλος της οικογένειας του απαχθέντος που γνώριζε ότι η γιαγιά του 25χρονου είχε κερδίσει ένα σημαντικό ποσό στο λαχείο!

Στις αρχές έχει σημάνει συναγερμός γιατί έπειτα από τόσες βδομάδες δεν υπάρχει μάρτυρας που να έχει δει το παιδί και τα ίχνη του παραμένουν σβησμένα. Κι ενώ ο 25χρονος παραμένει άφαντος και παρά τις προσπάθειες της ελληνικής αστυνομίας δεν έχει εντοπιστεί, οι επτά ύποπτοι για την απαγωγή αρνούνται τα πάντα και ισχυρίζονται ότι δεν έχουν σχέση με την εξαφάνιση του νεαρού ούτε και γνωρίζουν πού βρίσκεται ο άντρας που έχει εξαφανιστεί από τις 5 Αυγούστου…

Keywords
Τυχαία Θέματα