Ποιες αστικές συγκοινωνίες κινούνται σήμερα

Mετ’ εμποδίων θα πραγματοποιηθούν οι μετακινήσεις των πολιτών καθώς οι εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.  Εφιάλτης η μετάβαση στο κέντρο της Αθήνας!

Αναλυτικά, στην Αττική:

Το Μετρό,
ο Ηλεκτρικός (πρώην ΗΣΑΠ) και το Τραμ θα λειτουργούν κανονικά από τις 9 το πρωί μέχρι τη λήξη της βάρδιας. Οι συρμοί του Μετρό θα κινούνται μέχρι το Σταθμό «Δουκίσσης Πλακεντίας» (δεν θα πηγαίνουν στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»).Τα μπλε λεωφορεία (πρώην ΕΘΕΛ) θα κυκλοφορήσουν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.Τα τρόλεϊ (πρώην ΗΛΠΑΠ) δεν θα κυκλοφορήσουν καθόλου.Οι συρμοί του ΟΣΕ και του Προαστιακού δεν θα κυκλοφορήσουν καθόλου.Τα ταξί δεν θα κυκλοφορήσουν από τις 08.00 έως τις 17.00.Στα αεροδρόμια δεν θα εκτελεστεί καμία πτήση από τις 10:00 έως τις 13:00. Ενδέχεται να υπάρξουν τροποποιήσεις σε αρκετά αεροπορικά δρομολόγια εντός της ημέρας. Οι επιβάτες καλό θα ήταν να επικοινωνήσουν με τις αεροπορικές εταιρείες.

Στη Θεσσαλονίκη:

Τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ θα κυκλοφορήσουν από τις 09.00 έως τις 20.00.Τα ταξί δεν θα κυκλοφορήσουν καθόλου.Δεμένα θα παραμείνουν και τα πλοία στα λιμάνια λόγω συμμετοχής της ΠΝΟ στην πανελλαδική απεργία.

Ειδικά για τα τρένα του ΟΣΕ, την Τετάρτη καταργούνται σε όλη της διαδρομή οι αμαξοστοιχίες:

500 (Αθήνα – Θεσσαλονίκη )501 (Θεσσαλονίκη- Αθήνα)1686 ( Αλεξανδρούπολη-Δίκαια)2536 Αθηνών – Χαλκίδας – Αθηνών743 και IC Θεσσαλονίκης – Έδεσσας- Φλώρινας – Θεσσαλονίκης3593 και 3592 Θεσσαλονίκης – Λάρισας – Θεσσαλονίκης2576 και 2577 Λάρισας – Βόλου – Λάρισας
Keywords
Τυχαία Θέματα