Ε. Τέιλορ: Στο κρεβάτι με Ρίγκαν και J.F.K

Υπήρξε μια από τις ωραιότερες γυναίκες που έχουν περάσει από αυτό τον πλανήτη και μα από τις μεγαλύτερες star του κινηματογράφου.

Η Ελίζαμπεθ Τέιλορ με τη έντονη ζωή της, απασχόλησε τα Media για πολλές δεκαετίες και συνεχίζει να απασχολεί και να κάνει πρωτοσέλιδα ακόμη και μετά τον θάνατό της.

Στη νέα της βιογραφία με τίτλο There is Nothing Like a Dame αποκαλύφθηκαν και άλλοι άντρες που έπεσαν στα δίχτυα της γοητείας της και μάλιστα 2 πρόεδροι των ΗΠΑ: O Ρόναλντ Ρίγκαν και ο Τζον Φ. Κένεντι.

Η σχέση υποτίθεται ότι συνέβη, όταν εκείνη ήταν ακόμη ανήλικη και μάλιστα το βιβλίο ισχυρίζεται ότι η Ελίζαμπεθ βρέθηκε σε ερωτικό τρίο με τον Κένεντι και τον ηθοποιό Ρόμπερτ Στακ.

Σύμφωνα με την ανεπίσημη βιογραφία που υπογράφουν ο Πρινς και ο Πότερ (τα ονόματα ακούγονται ψεύτικα, πιθανότατα ψευδώνυμα) η Ελίζαμπεθ εκμυστηρεύτηκε φίλο ότι λίγο μετά την αποπλάνηση της στο σπίτι του τότε ηθοποιού Ρόναλντ Ρίγκαν ότι : «Με μεταχειρίστηκε σαν γυναικά και αυτό με ενθουσίασε. Καθίσαμε στον καναπέ του και κατάλαβα ότι το ήθελε, αλλά έμοιαζε διστακτικός να κάνει την πρώτη κίνηση, έτσι του επιτέθηκαν εγώ. Μετά από πολλά προκαταρκτικά πήγαμε στην κρεβατοκάμαρά του».

Το βιβλίο ισχυρίζεται ότι ο Ρίγκαν εκείνη την εποχή ήταν 36 ετών (γεννήθηκε το 1911), άρα υπολογίζεται ότι ήταν το 1947, πράγμα που σημαίνει ότι η Ελίζαμπεθ ήταν μόλις 15 ετών (ήταν γεννημένη το 1932).

Η σχέση της με τον δεύτερο πρόεδρο της Αμερικής ξεκίνησε όταν μια βουτιά –στην οποία ήταν γυμνή-στην πισίνα του Κένεντι κατέληξε σε τρίο με τον μέλλοντα πρόεδρο και τον ηθοποιό Ρόμπερτ Σταρκ.

Τελικά η επιλογή να παίξει η Λίντσει Λόχαν τη ζωή της σε τηλεταινία δεν ήταν τυχαία. Μοιράζονται πολύ περισσότερα πράγματα από την εξωτερική εμφάνιση.

Keywords
Τυχαία Θέματα