Διορθώνουν τις αδυναμίες τους στον Ολυμπιακό και παρουσιάζουν καλύτερη εικόνα

Στον Ολυμπιακό αφήνουν πίσω το πρώτο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα στην Βαρκελωνη, θα πάρουν τις απαραίτητες ανάσες που χρειάζονται και θα δουλέψουν στα σημεία που έκαναν λάθη, προκειμένου να παρουσιαστούν πιο ανταγωνιστικοί στο επόμενο παιχνίδι της σειράς που θα γίνει την Παρασκευή (17/4)...

Η έλλειψη των αμυντικών ριμπάουντ σε συνδυασμό με την αστοχία του Ολυμπιακού

και την κακή εικόνα των Σπανούλη και Χάντερ, που επέστρεψαν από τους τραυματισμούς τους, έδωσαν στην Μπαρτσελόνα εύκολα το πρώτο παιχνίδι και ειναι πλέον το... αφεντικό της σειράς.

Το τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού γνωρίζει πάρα πολύ καλά πως θα πρέπει να δουλέψουν περισσότερο από όλα στον τομέα των αμυντικών ριμπάουντ και να μην δίνουν δεύτερες και τρίτες επιθέσεις στους παίκτες του Πασκουάλ, ενώ έχουν καταλάβει πως είναι λίγο δύσκολο, όλες οι κακοτοπιές να συμβούν πάλι όλες μαζί.

Αν στον Ολυμπιακό καταφέρουν να απαγορεύσουν στην Μπαρτσελόνα τα αμυντικά ριμπάουντ και ο Βασιλης Σπανούλης καταφέρει και βρει ρυθμό μέσα στο ματς, πρώτον οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν πολύ περισσότερες πιθανότητες για να κάνουν το brake και δεύτερον ο αρχηγοός του Ολυμπιακού έχει την ικανότητα να παρασύρει και τους συμπαίκτες του.

Όλα αυτά βέβαια τέθηκαν υπό συζήτηση στη μίνι σύσκεψη που πραγματοποίησε το τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού και θα δουλευτούν στην αποψινή προπόνηση στο γήπεδο της Μπανταλόνα, 15 χιλιόμετρα μακριά από το ξενοδοχείο που διαμένει η αποστολή του Ολυμπιακού στην πρωτεύουσα της Καταλωνίας.

The post Διορθώνουν τις αδυναμίες τους στον Ολυμπιακό και παρουσιάζουν καλύτερη εικόνα appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα