75χρονος στα πράσα με 14χρονη

ΡΕΠΟΡΤΑΖΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ!75χρονος στα πράσα με 14χρονηΠέμπτη, Απρίλιος 16, 2015 - 14:51

Με διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Τρίπολης δόθηκαν χθες στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 75χρονου ο οποίος συνελήφθη στις 21 Μαρτίου στην Τρίπολη την ώρα που ετοιμαζόταν να ασελγήσει σε βάρος ενός 14χρονου κοριτσιού μέσα στο αυτοκίνητό του. Πρόκειται για τον Βασίλειο Πετρόπουλο του Νικολάου και της Πηνελόπης (φωτό), κάτοικο Τρίπολης, σε βάρους του οποίου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ασέλγεια σε

ανήλικο που συμπλήρωσε τα 10 αλλά όχι τα 15 έτη έναντι αμοιβής κατ' εξακολούθηση, τελεσθείσα από ενήλικο που δρούσε κατά συνήθεια. Σημειώνεται ότι κατά την προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι ο 75χρονος είχε δώσει -κατ' εξακολούθηση- αμοιβή στην ανήλικη από τη Ρουμανία για να υπομείνει τις αρρωστημένες του ορέξεις.

Οι κινήσεις του ηλικιωμένου, που είχε το κοριτσάκι μέσα στο σταθμευμένο αυτοκίνητό του, είχαν φανεί ύποπτες σε όσους περνούσαν σε κοντινή απόσταση και κάποιος από αυτούς εξέφρασε τις υποψίες του σε άνδρες της Αστυνομίας.

Οι αστυνομικοί, που έφτασαν αμέσως, συνέλαβαν επ' αυτοφώρω τον 75χρονο και «γλίτωσαν» αυτή τη φορά τη 14χρονη από το αρρωστημένο μαρτύριο. Ο δράστης μεταφέρθηκε στην Ασφάλεια και οι Αρχές συνεχίζουν την έρευνα, προκειμένου να διαπιστωθεί αν είχε τελέσει στο παρελθόν παρόμοιες πράξεις σε βάρος άλλων ανήλικων αλλοδαπών που διαμένουν στην περιοχή.

Keywords
Τυχαία Θέματα