ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Παναθηναϊκός: Να διορθώσει την εικόνα του και να κυνηγήσει το break

Ο Παναθηναϊκός στο πρώτο ματς ηττήθηκε από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας χωρίς να κάνει τίποτα απολύτως απλά παρατηρούσε τους Ρώσους να σκοράρουν διαρκώς και παραλίγο να έφταναν τους 100 πόντους. Στο δεύτερο παιχνίδι (20:00, Novasports 3) θα πρέπει να βελτιώσει την εικόνα του...

Αυτό πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός

στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς, αν θέλει τουλάχιστον να έχει πιθανότητες για να κυνηγήσει την πρόκριση και για να γίνει φυσικά αυτό θα πρέπει να κερδίσει, όσο ακατόρθωτο και αν ακούγεται, την ΤΣΣΚΑ μέσα στην έδρα της στο αποψινό ματς της σειράς.

Οι «πράσινοι» θα πρεπει να παρουσιαστούν τελείως διαφορετικοί στο επίπεδο της άμυνας, να μην δίνουν τα ελεύθερα σουτ στον Τεόντοσιτς, που τους πλήγωσε στο πρώτο παιχνίδι και να μην επιτρέπουν την ΤΣΣΚΑ να βγάζει εύκολα την έξτρα πάσα στις γωνίες. Σε ό, τι αφοράν την επίθεση, ο Ιβάνοβιτς και κατ' επέκταση οι παίκτες του θα πρέπει να στήσουν κάποιες παγίδες στην άμυνα της ΤΣΣΚΑ ώστε να φτάνει με σχετικά εύκολο τρόπο στο καλάθι, γιατί οι 93 πόντοι που δέχθηκε στο πρώτο παιχνίδι είναι απαγορευτικοί για την επίθεση του Παναθηναϊκού και λίγο δύσκολα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ θα βάλει 94.

«Κάναμε απλώς το 1-0 και έχουμε μια μεγάλη σειρά αγώνων μπροστά μας. Ο Παναθηναϊκός δεν έδειξε την πραγματική του εικόνα στο πρώτο παιχνίδι. Είναι καλύτεροι από ό,τι έδειξαν και σίγουρα τους έλειψε ο τραυματίας Σλότερ. Ακόμη και τώρα όμως έχει αρκετούς ώριμους και έμπειρους παίκτες και θα το δείξουν στο δεύτερο παιχνίδι. Εμείς είπαμε στα αποδυτήρια πως θα πρέπει και την Πέμπτη να παίξουμε με την ίδια δίψα, το ίδιο κίνητρο και την ίδια συγκέντρωση για τη νίκη», δήλωσε ο Δημήτρης Ιτούδης.

«Η αλήθεια είναι πως μ' εξέπληξε η νοοτροπία που δείξαμε στο πρώτο ματς της σειράς. Ήμασταν κακοί σ' όλους τους τομείς κι επιτρέψαμε στον αντίπαλο να πάρει μία εύκολη νίκη. Ειδικά στο δεύτερο δεκάλεπτο ήταν σαν να μην βγήκαμε ποτέ στο παρκέ. Πλέον έχουμε μπροστά μας ένα νέο παιχνίδι, το δεύτερο της σειράς. Είμαι βέβαιος πως θα παρουσιάσουμε άλλη εικόνα ως ομάδα. Πρέπει να γίνουμε πιο επιθετικοί και να μην επαναλάβουμε τα ίδια λάθη», είπε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

The post ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Παναθηναϊκός: Να διορθώσει την εικόνα του και να κυνηγήσει το break appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα