Δικαιώθηκε πρώην πρόεδρος της F1 για «ναζιστικό» πάρτι με πόρνες

Tίτλοι τέλους έπεσαν χθες για μια υπόθεση που είχε ξεσπάσει το 2008 με πρωταγωνιστή τον πρώην πρόεδρο της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου Μαξ Μόσλεϊ και πέντε ιερόδουλες σε πριβέ πάρτι με ναζιστική θεματολογία, φωτογραφίες των οποίων είχαν διαρρεύσει και δημοσιευτεί από την βρετανική εφημερίδα News of The World.

Τότε, η κυριακάτικη εφημερίδα «News of the World» είχε ανεβάσει βίντεο που έδειχνε τον Μόσλεϊ (ή κάποιον που του μοιάζει πολύ) να συμμετέχει σε όργιο με πέντε γυναίκες και το οποίο η εφημερίδα χαρακτήρισε «εμπνευσμένο από τους Ναζί». Ο πατέρας του 67χρονου τότε Μόσλεϊ, ο Σερ Όσβαλντ Μόσλεϊ, πρώην μέλος της βουλής των κοινοτήτων, υπήρξε επικεφαλής της βρετανικής φασιστικής ένωσης και προσωπικός φίλος του Αδόλφου Χίτλερ!

Η Ομοσπονδία της Formula 1 τον είχε προστατεύσει και δεν είχε πάρει θέση. Ο ίδιος ο Μόσλεϊ είχε δηλώσει αποφασισμένος να κυνηγήσει μέχρι τέλους την βρετανική εφημερίδα, τη στιγμή που τα παγκόσμια ΜΜΕ έκαναν λόγο για την αρχή του τέλους για τον άλλοτε παντοδύναμο Μαξ Μόσλεϊ. Τα πράγματα όμως έχουν πάρει άλλη τροπή σήμερα, καθώς η γαλλική Δικαιοσύνη διέταξε χθες τη Google να αποσύρει και να σταματήσει να εμφανίζει στη μηχανή αναζήτησής τις εννέα φωτογραφίες που απεικονίζουν τα σκληρά σεξουαλικά παιχνίδια, στα οποία επιδιδόταν ο πρώην πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου, Μαξ Μόσλεϊ.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα