Μαρία Κορινθίου: Δεν ήθελα να δω κανέναν ούτε καν το παιδί μου

Η Μαρία Κορινθίου βρέθηκε στην εκπομπή Τα Καρντάσιανς και μίλησε για την επιλόχειο κατάθλιψη και πόσο επηρέασε η όλη εμπειρία τη σχέση της.

«Τι να πω πια; Έχω βαρεθεί. Δεν έχει υπάρξει κάποιο διάστημα που δεν βλεπόμασταν. Γενικά δεν εμφανιζόμαστε μαζί, εκτός από παραστάσεις στο θέατρο. Θεωρώ πως πια γίνεται επί τούτου. Υπήρξαν στιγμές που εξοργίστηκα. Έχω σκεφτεί να κινηθώ νομικά, για το παιδί μου μόνο. Μια φορά το έκανα κιόλας! Είχαν γράψει κάτι σε ένα περιοδικό, που ήταν προσβλητικό για

μένα και για τον Γιάννη, και πήγαμε στα δικαστήρια. Το κερδίσαμε!Από το ξεκίνημα της σχέσης μας λένε πως είναι διαφημιστικό κόλπο. Είναι λίγο αστείο και πια πιστεύεις ότι γίνεται επί τούτου», ανέφερε για τον γάμο της η Μαρία Κορινθίου.

H Μαρία Κορινθίου μοιράστηκε με τους παρουσιαστές της εκπομπής και την εμπειρία της με την επιλόχειο κατάθλιψη:

«Είναι πάρα πολύ γνωστό φαινόμενο και συμβαίνει σε πάρα πολλές γυναίκες. Έπαθα τα πάντα, δεν ήθελα να δω τίποτα και κανέναν, ούτε καν το παιδί μου. Ήμουν σαν τρελαμένη. Νόμιζα ότι οι υπόλοιποι ήταν οι τρελοί και εγώ οι λογική. Το έντονο ήταν για τρεις μήνες, αλλά μετά τους έξι άρχισε να εξασθενεί. Ακόμα και σήμερα πιστεύω ότι κάτι μου έχει μείνει, έχω πολλές φοβίες, σε σχέση με παλαιότερα που ήμουν αυθόρμητη και ατρόμητη, πλέον έχω για όλα κάποια καλούπια».

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα