Διαζύγιο αλά… τουρκικά! Σουλεϊμάν και Σεχραζάτ χωρίζουν οριστικά (;)

Το οριστικό τέλος στον γάμο των δύο διάσημων Τούρκων ηθοποιών, Χαλίτ Εργκεντζ και Μπεργκιουζάρ Κορέλ θέλουν δημοσιεύματα της χώρας τους.

Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που μια τέτοια πληροφορία βγαίνει στη δημοσιότητα, αλλά αυτή τη φορά, δεν υπήρξε καμιά διάψευση από τη μεριά τους, κάτι που μοιάζει πως φέρνει την απόλυτη επιβεβαίωση.

Ο λόγος του χωρισμού, όπως αναφέρει το εβδομαδιαίο περιοδικό, δεν είναι άλλος από την ύπαρξη τρίτου προσώπου. Μάλιστα, οι φήμες θέλουν την, επίσης, ηθοποιό Ντενίζ Τσακίρ, που υποδύεται την αδερφή του «Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπή», στην επιτυχημένη

σειρά να είναι η «πέτρα του σκανδάλου».

Βέβαια, υπάρχουν και εκείνοι που υποστηρίζουν πως ο χωρισμός πρόκειται για μια απόλυτα λογική συνέπεια του γάμου τους, όχι γιατί ο Εργκεντζ δεν είναι πιστός, αλλά επειδή οι δυο τους είναι εγωιστές και έχουν έντονο επαγγελματικό ανταγωνισμό μεταξύ τους.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η κατάσταση της όμορφη ηθοποιού δεν είναι καθόλου καλή. Η ψυχολογία της είναι πάρα πολύ πεσμένη και άσχημη, ενώ, φέρεται πως βασανίζεται και από νευρική ανορεξία.

Keywords
Τυχαία Θέματα