Πέντε διάσημοι που έκαναν καριέρα με το όνομα των συζύγων τους

Μπορεί η παράδοση να θέλει τις γυναίκες να αλλάζουν το επίθετό τους μετά τον γάμο, αλλά υπάρχουν και μερικοί άντρες που μπαίνουν σε αυτή τη διαδικασία. Μάλιστα, είναι και διάσημοι! Δείτε ποιοι είναι:

Tζαν Γουάιτ: Ο Τζακ και η Μέγκ Γουάιτ, του συγκροτήματος Γουάιτ Στράιπς, μπορεί να μοιάζουν με αδέρφια, αλλά δεν είναι! Στην πραγματικότητα, το 1996 παντρεύτηκαν και ο Τζακ πήρε το όνομά της, με το πατρικό του να είναι Γκίλις. Χώρισαν το 2000.


Αντόνιο Βιγιάρεγόσα: Ο Δήμαρχος του Λος Άντζελες, έκανε κάτι ακόμη πιο ασυνήθιστο από το να πάρει το όνομα της γυναίκας του μετά

τον γάμο τους: Το έπλεξε με το δικό του, ώστε να βγει ένα νέο που να συνδυάζει τα δύο. Μετά το γάμο τους, το 1987, η Κορίνα Ρεγόσα και ο Αντόνιο Βιγιάρ ονομάστηκαν σε Βιγιαρεγόσα!


Λορένθο Λάμας : Ο ηθοποιός και πρωταγωνιστής των reality, Λορένθο Λάμας, παντρεύτηκε στη Σόνα Κρεγκ το 2011, αλλάζοντας το όνομά του σε Λορέντο Λάμας – Κρεγκ.


John Lennon: Το διάσημο μέλος των Beatles πήρε το όνομα της συζύγου του, Γιόκο Όνο, το 1969. Ο ίδιος μάλιστα, δήλωσε για αυτή την αλλαγή: «Η Γιόκο άλλαξε το όνομά της για εμένα και εγώ το άλλαξα για εκείνη. Ο ένας είναι εκεί για τον άλλο. Έχει ένα δαχτυλίδι και έχω ένα δαχτυλίδι. Έτσι, το πλήρες όνομά του που έχει καταγραφεί στα αρχεία του θανάτου είναι Τζον Γουλινστον Όνο Λένον.


Jay-Z: O διάσημος ράπερ, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Σον Κάρτερ, πήγε κόντρα στην παράδοση και πήρε το επίθετο της συζύγου του, Beyonce. Έτσι, νομικά, το όνομά του είναι πλέον Σον Νόουλς Κάρτερ. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Αμερικής, αυτό συνέβη μετά την επιθυμία των γονιών της διάσημης παρουσιάστριας, καθώς δεν έχουν γιους.

Keywords
Τυχαία Θέματα