Διαγωνισμός ομορφιάς για το… αιδοίο που θέλουν οι άνδρες – Και όμως, τα πρώτα καλλιστεία είναι γεγονός [βίντεο]

«Διαγωνισμός ομορφιάς για το ωραιότερο αιδοίο του κόσμου». Ναι, καλά διαβάσατε. Ο πολυσυζητημένος επιχειρηματίας Brian Sloan έψαξε και βρήκε το ιδανικό μοντέλο για το νέο sex toy που έβγαλε στην αγορά.

Το Autoblow Vaginal Beauty Contest ξεκίνησε πριν από λίγο καιρό και σκοπό είχε να βρει το ομορφότερο αιδοίο το οποίο θα γινόταν ομοίωμα για σεξουαλικό βοήθημα της εταιρείας sex toys που έχει ο Sloan.

Η αρχική πρόθεση του διαγωνισμού ήταν το μέλος που θα κέρδιζε να περνούσε από 3d σάρωση και να γινόταν το next big thing στην αγορά των sex shops. Παραδόξως οι συμμετοχές ήταν πάρα πολλές και το ενδιαφέρον για τη ψηφοφορία ακόμη μεγαλύτερο.

1 εκατομμύριο επισκέπτες προσέλκυσε στην ιστοσελίδα του η δημοσιότητα που πήρε το θέμα ενώ την ίδια ώρα η σκληρή επιθετική εναντίον του Sloan o οποίος κατηγορήθηκε για σεξισμό, μάλλον διαφήμιση του έκανε.

Τι απάντησε; Πως η ίδια ακριβώς διαδικασία ακολουθείται και για τη δημιουργία ενός dildo καθώς οι εταιρείες κάνουν κάστινγκ και διαλέγουν το καλύτερο. Επίσης ανακοινώνει πως έπεται και ο διαγωνισμός για άντρες. Παραμένει αμφιλεγόμενος αλλά ίσως και λίγο μ@λ@κας αναφέρει μετά τη συνέντευξη το Elite Daily. Αν θέλετε να δείτε τις νικήτριες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα vaginacontest.com.

The post Διαγωνισμός ομορφιάς για το… αιδοίο που θέλουν οι άνδρες – Και όμως, τα πρώτα καλλιστεία είναι γεγονός [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα