Η Έμμα Ντούμοντ δεν βγαίνει από το μυαλό κανενός άντρα! Η όμορφη περσόνα του «Aquarius» σου συστήνεται

Για την πολυεπιτυχημένη σειρά «Aquarius», που προβάλλεται αυτή την περίοδο κάθε Δευτέρα στις 23.00 στο OTE CINEMA 4HD, τα έχουμε πει όλα. Έχουμε αναφερθεί στο εξαιρετικό σενάριο, στη γεμάτη εκπλήξεις πλοκή που σχετίζεται με έναν δαιμόνιο αστυνομικό που κυνηγά τους κακούς του Λος Άντζελες αλλά και τον μανιακό δολοφόνο Charles Manson, για τον ταλαντούχο πρωταγωνιστή Ντέιβιντ Ντουκόβνι αλλά και για τις σέξι κυρίες που συμμετέχουν.

Ειδική μνεία χρειάζεται, ωστόσο,

να γίνει στο θηλυκό εν ονόματι Έμμα Ντούμοντ. Η 20χρονη ηθοποιός έχει δυναμική και ιδιαίτερα παρουσία στη σειρά, αφού εμφανίζεται ως Emma Karn στο μυαλό του Charles και τον επηρεάζει συναισθηματικά. Η επιρροή της είναι τόσο σημαντική που καταφέρνει να βάζει σε σκέψεις τον πιο σκληρό και αδίστακτο ήρωα! Όπως και τους άντρες – φανατικούς της σειράς.

Με πολλά κρυφά ταλέντα, αφού εκτός από ηθοποιός δηλώνει μοντέλο και χορεύτρια, η Έμμα έχει συμμετάσχει σε δημοφιλή μπαλέτα και θεατρικές παραστάσεις πριν πάρει το βάπτισμα του πυρός στη μεγάλη και τη μικρή οθόνη. Γνωστή στο ευρύ κοινό έγινε μέσα από τη σειρά «Bunheads» και την ταινία «Έμφυτο ελάττωμα» ενώ με το σίριαλ «Aquarius» είδε τις μετοχές της να εκτοξεύονται!

1 από 4 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

The post Η Έμμα Ντούμοντ δεν βγαίνει από το μυαλό κανενός άντρα! Η όμορφη περσόνα του «Aquarius» σου συστήνεται appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα