«Δεν σου άξιζε κάτι τέτοιο»: Φόρος τιμής από την συντετριμμένη οικογένεια του δολοφονημένου στρατιώτη [εικόνες+βίντεο]

Ύστερα από τη συγκλονιστική δολοφονική επίθεση σε βάρος του αγαπημένου τους γιού, αδελφού, συζύγου και πατέρα, οι συγγενείς μάζεψαν τα κομμάτια τους και αποφάσισαν να μιλήσουν σήμερα στους δημοσιογράφους για τον άνθρωπό τους, Λι Ρίγκμπι που χάθηκε τόσο άδικα και με τέτοιο τρόπο στην περιοχή Γούλγουιτς του Λονδίνου.

Η οικογένεια του Βρετανού στρατιώτη συντετριμμένη μαζεύτηκε σε μια αίθουσα και εξέφρασαν τα συναισθήματά τους αποτείνοντας φόρο τιμής στον άτυχο 25χρονο, πατέρα ενός δίχρονου αγοριού.

Τόσο ο πατριός όσο και η γυναίκα του Λι, Ρεμπέκα, δεν μπορούσαν

να πιστέψουν πως ένας άνθρωπος που πολέμησε στο Αφγανιστάν, πέθανε λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του και με τόσο άγριο τρόπο.

«Ο τυμπανιστής του Βρετανικού Στρατού, πίστευε ότι η ζωή είναι για να την ζεις», ανέφερε με δάκρυα στα μάτια ο πατριός του, ενώ η σύζυγός του με τρεμάμενη φωνή και κλαίγοντας απαρηγόρητη δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου: «Σ’ αγαπώ Λι, πάντα θα σ’ αγαπώ. Είμαι περήφανη που είμαι σύζυγός του και περίμενα πως και πως το Σαββατοκύριακο να έρθει για να είμαστε μαζί όλη η οικογένεια».

Ο πατριός του Λι, Ιαν, ακολούθως διάβασε μια δήλωση εκ μέρους της οικογένειας για να περιγράψει στον πολύ κόσμο ποιό ήταν το παιδί τους.

«Από την στιγμή που γεννήθηκε ήταν σαν να μας δόθηκε ένα πολύτιμο δώρο. Το όνειρό του ήταν να καταταγεί και τα κατάφερε. Μετά ήρθε η οικογένειά του και ο 2 ετών γιος του Τζακ, τον οποίο υπεραγαπούσε».

Οι δυο αδερφές του Λι ήταν εμφανώς συντετριμμένες μην μπορώντας να αρθρώσουν ούτε λέξη με αποτέλεσμα ο πατέρας τους να συνεχίσει να διαβάζει ένα γράμμα που έγραψαν και οι δύο για τον αδελφό τους.

«Αναπαύσου εν ειρήνη Λι, σε αγαπάμε τόσο πολύ, δεν σου άξιζε αυτό. Πολέμησες για την πατρίδα σου και το έκανες σωστά. Θα είσαι πάντα ο ήρωάς μας και είμαστε πολύ στενοχωρημένες που μας άφησες τόσο νωρίς. Σε αγαπάμε Λι. Καληνύχτα», έγραφε το συγκινητικό γράμμα.

Πατήστε πάνω στις εικόνες για να μεγαλώσουν

Keywords
Τυχαία Θέματα