Δεν λέμε “όχι” στη λιμουζίνα…

17:22 4/7/2012 - Πηγή: KoolNews

Άλλα λέω, άλλα κάνω κι άλλα εννοώ φωνάζει χρόνια τώρα ο τραγουδοποιός, που πιθανώς τους βουλευτές να είχε κατά νου. Οι 265 πάντως απέφυγαν να απρρίψουν το προνόμιο και περιμένουν  σήμερα την βουλευτική λιμουζίνα τους. Κορόιδα είναι;

Για πρώτη φορά στη σύγχρονη ελληνική ιστορία, στον φάκελο με τα προνόμια που μοιράζεται στους 300 μετά την ορκωμοσία τους, συμπεριλήφθηκε φέτος ένα έγγραφο για εκείνους που δεν επιθυμούν να παραλάβουν το αυτοκίνητο που τους διαθέτει η Βουλή. Σύμφωνα, όμως, με ρεπορτάζ της εφημερίδας Έθνος, μόλις

35 αποφάσισαν να πουν «όχι» στο προνόμιο αυτό και ο –προεκλογικά αναφερόμενος- περιορισμός των βουλευτικών προνομίων πήγε περίπατο.

Στο 10% των βουλευτών που δεν θα χρησιμοποιήσουν τη κρατική λιμουζίνα περιλαμβάνονται μάλιστα και οι «παλιοί» της Βουλής οι οποίοι παραδοσιακά αρνούνται την παραλαβή του αυτοκινήτου (όπως ο Βύρων Πολύδωρας και ο Νικήτας Κακλαμάνης) ενώ 11 από τους 35 είναι νεοεκλεγέντες βουλευτές.

Οι πληροφορίες μάλιστα λένε πως οι βουλευτές της «Χρυσής Αυγής» ενώ αρχικά επρόκειτο να απορρίψουν το προνόμιο της λιμουζίνας, αποφάσισαν -μετά από σχετική οδηγία του κ. Νίκου Μιχαλολιάκου- να παραλάβουν τα ΙΧ και να τα διαθέσουν σε πολύτεκνες οικογένειες που τα έχουν ανάγκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα