Το Topshop αποκαλύπτει τι θα φορεθεί το Φθινόπωρο-Χειμώνα 2012

16:43 4/7/2012 - Πηγή: Ntynomai

Τι κι αν το θερμόμετρο δείχνει 34 βαθμούς κελσίου, ήρθε η ώρα που το γνωστό σε όλους μας Βρετανικό brand TOPSHOP ανοίγει τις πόρτες του για να ρίξουμε μια ματιά στις τάσεις για την season φθινόπωρο-χειμώνας 2012. Πάρτε το σαν μια ευκαιρία να εκμεταλλευτούμε την περίοδο εκπτώσεων που ακολουθεί, για να είμαστε ένα βήμα μπροστά την ερχόμενη season.

Παρά το γεγονός πως η παρούσα αναφορά απευθύνεται κυρίως στους θηλυκούς αναγνώστες,

η γκαρνταρόμπα των αντρών είναι αυτή που θα μας κάνει up-to-date για τη season που ακολουθεί. Τα TOPSHOP μας προτείνουν να εισβάλλουμε για τα καλά στο ανδρικό style, με φαρδιά παλτά ή blazers, καρό cowboish πουκάμισα και collar accessories. Ντελικάτα υφάσματα, διαφάνειες και δαντέλες δημιουργούν την τέλεια αντίθεση με μάλλινα ή tweed υφάσματα, προκαλώντας μας να παίξουμε με διαφορετικά στυλ αλλά και φόρμες.

Για όλους όσους αγαπούν τα χρώματα, τα εμπριμέ διατηρούν τη θέση τους στην ντουλάπα μας, παραλλάσσοντας λίγο ποιότητα και χρωματικούς τόνους: είτε μιλάμε για καθώς πρέπει tweeds, είτε για statement πουλόβερ, τα σχέδια θεωρούνται must της season αυτής.
Αν πάλι είστε από εκείνες που προτιμούν την μονοχρωμία, το greyscale ενδείκνυται, βρίσκοντας αρκετές εκδοχές ρούχων για να καλύψει τις ανάγκες σας.


PONTE BOYFRIEND BLAZER (49,74 €) [Περισσότερα]
STUD DENIM DRESS (80,83 €) [Περισσότερα]
KOWBOY HEAVY WESTERN SHOES (80,83 €) [Περισσότερα]

Οι πιο επιθετικοί χαρακτήρες θα βρούν την έκφρασή τους σε western inspired ρούχα, με έντονα τα στοιχεία του jean υφάσματος αλλά και του δερμάτινου παπουτσιού.

Και προς θεού, μην φοβάστε πως χάνετε την θηλυκή σας ταυτότητα: ένα jean φόρεμα με ένα ζευγάρι δερμάτινα cowboy – κα παπούτσια θα σας ξελασπώσει για τα καλά, καθιστώντας σας μοδάτες και ενημερωμένες.


KNITTED UNION JACK JUMPER (57,20 €) [Περισσότερα]
SLEEVELESS STRIPE SHIRT (39,79 €) [Περισσότερα]
ARSON FLAME WESTERN BOOTS (124,36 €) [Περισσότερα]

Κι αν τέλος ανήκετε στην κατηγορία εκείνων που κρυώνουν εύκολα, ή απλά αγαπούν ιδιαίτερα τα layers ( ή αλλιώς το ντύσιμο «κρεμμύδι»! ), υπάρχει αρκετός χώρος και για εσάς, με μια μεγάλη γκάμα ποιοτήτων αλλά και σχεδίων. Φανταστείτε δαντελένια μανίκια κάτω από αμάνικα καρό πουκάμισα και ριγέ διαφάνειες μέσα από φαρδιά πουλόβερ.

Γιατί η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά, κι αν ακόμα είναι λίγοι εκείνοι που την προσέχουν, είναι άπειροι όσοι την εκτιμούν.


SPRAY COLLAR TEE (22,38 €) [Περισσότερα]
CO-ORD BLUE BOUCLE SHORTS (62,18 €) [Περισσότερα]
ADIOS WESTERN ANKLE BOOTS (77,10 €) [Περισσότερα]

Αναδείξτε λοιπόν το αντράκι που κρύβετε μέσα σας και μην ξεχάσετε να πάρετε ιδέες για το πώς να το εκφράσετε μέσα από τις μοναδικές προτάσεις του TOPSHOP!

Keywords
Τυχαία Θέματα