«Ζούσα σαν μια μέση Ελληνίδα»

10:36 4/7/2012 - Πηγή: KoolNews

Μια συνέντευξη για τον Άκη Τσοχατζόπουλο, τη φυλακή, την απομάκρυνση από το παιδί της, αλλά και για τα λεφτά που (δεν) ξόδευε, έδωσε η Βίκυ Σταμάτη.

Τις τελευταίες εβδομάδες το όνομά της έχει ακουστεί πολύ. Από το σκάνδαλο με τις μίζες και την φυλάκιση, μέχρι τις σκέψεις για διαζύγιο και υπερβολικές σπατάλες, συνεχώς κάπου εμπλέκεται η Βίκυ Σταμάτη. Και επειδή οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς… φίλους η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου

έδωσε μια συνέντευξη στο newsvoice.gr προκειμένου να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.  

Η Σταμάτη μίλησε για τη φυλάκιση, την απομάκρυνση από το παιδί της, τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει, ενώ διαψεύδει όσους την κατηγορούν για υπερβολικές σπατάλες, λέγοντας ότι “ξόδευε όσα μια μέση Ελληνίδα”.

«Ένας καλόπιστος παρατηρητής αν προέβαινε δειγματοληπτικά σε έρευνα των φερομένων δαπανών πολυτελούς διαβίωσής μου με αυστηρά κριτήρια θα διαπίστωνε ότι αυτές ανταποκρίνονται στον τότε τρόπο ζωής μιας μέσης Ελληνίδας, με μία στοιχειώδη οικονομική άνεση» ξεκαθάρισε η Σταμάτη (και μετά αναρωτιέσαι γιατί μας έχουν στη μπούκα οι Γερμανοί!) και συνέχισε.

«Ο γιος μου είναι βέβαιον ότι έχει υποστεί παιδοψυχολογικά τραύματα και ανεπανόρθωτη βλάβη της υγείας του. Αυτό προκύπτει και από βεβαιώσεις ειδικών. Τόσο η απουσία της μάνας, όσο και του πατέρα του, όπως και η διαβίωσή του κοντά στους υπέργηρους γονείς μου, δεν παρέχουν γι’ αυτόν καμία ασφάλεια» είπε. Ενώ για την υπόθεσή της τόνισε: «Έχω βεβαία την πεποίθηση της αθωότητάς μου, είμαι και δηλώνω αθώα, αλλά δεν μπορώ να αποδεχθώ ότι σε μία Ευρωπαϊκή χώρα η προφυλάκιση εξισούται με προκαταβολή μελλοντικής ποινής και με παραβίαση του τεκμηρίου της αθωότητας και δεν μπορώ να δεχθώ ότι κάποιοι έχουν προαποφασίσει την φυσική μας εξόντωση δια του εγκλεισμού άλλως μας υποδεικνύουν εμμέσως τον τρόπο εξόδου μας από τις εκκρεμείς υποθέσεις δια της αυτοκτονίας». 

Keywords
Τυχαία Θέματα