Δεν έχει τέλος η «καζούρα» στον Μόγιες – Οι Άγγλοι τον έντυσαν τσολιά [βίντεο]

Σαρωτική είναι ακόμα και σήμερα η καζούρα που δέχεται στην Αγγλία ο προπονητής της Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ, Ντέιβιντο Μόγιες, για την ήττα της αγγλικής ομάδας από τον Ολυμπιακό με 2-0 στο στάδιο Καραϊσκάκη για την φάση των 16 του Champions League.

Η τραγική εμφάνιση της Μάντσεστερ αλλά και εκείνη του Θρύλου που κατέβηκε στο

γήπεδο με στόχο να γράψει ιστορία έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα για τους Πειραιώτες. Την ίδια ώρα όμως, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της ενώ ολόκληρος ο Τύπος, οι οπαδοί αλλά ακόμα και παίκτες της έχουν τρελάνει τον Ντέιβιντ Μόγιες στην καζούρα.

Οπαδοί των «μπέμπηδων» δεν δίστασαν μάλιστα να ετοιμάσουν ένα κωμικοτραγικό βίντεο για τον Σκωτσέζο τεχνικό.

«Moyes in» ή «Moyes out» είναι λοιπόν το κλασικό ερώτημα που τίθεται σε κάθε φίλο των «κόκκινων διαβόλων», με το κανάλι φίλων της ομάδας στο διαδίκτυο, «Full Time Devils», να παίρνει πάντως θέση εμμέσως, ανεβάζοντας ένα βίντεο με όλα τα φωτογραφικά «ανέκδοτα» που έχουν εμφανιστεί το τελευταίο διάστημα για τον Μόγιες.

«Εάν δεν γελάσεις, θα κλάψεις», καταλήγει το video που έφτιαξαν οι φίλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κατά τη διάρκεια του οποίου βλέπουμε τον διάδοχο του Φέργκιουσον να «ντύνεται» ακόμα και... τσολιάς ελέω της ήττας από τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Μάλιστα, φανερά εκνευρισμένος ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι με τη νίκη του Ολυμπιακού δήλωσε μετά το πέρας του αγώνα «Με όλο το σεβασμό, θα έπρεπε να νικήσουμε αυτήν την ομάδα με 2-0 ή 3-0», ενώ δεν παρέλειψε να ρίξει ευθύνες στους συμπαίκτες του για την ήττα της ομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα