14 χρόνια φυλακή σε γνωστό Έλληνα καλλιτέχνη για ναρκωτικά

Ο καλλιτέχνης δηλώνει αθώος στις κατηγορίες.

Αν και είχε φυλακιστεί δύο μήνες στο παρελθόν και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος, οι περιπέτειες του διάσημου καλλιτέχνη δείχνουν να μην έχουν τελειωμό.

Όπως διαβάζουμε στο Gossip-tv, ο Φράνκο κατέληξε και πάλι στα δικαστήρια και αυτή τη φορά για δεκατέσσερα χρόνια! Προηγουμένως είχε γίνει εισήγηση από την εισαγγελία για ισόβια, αλλά κατάφερε να τον σώσει το ελαφρυντικό του έντιμου βίου.

«Καταδικάστηκε χθες για εμπορία ναρκωτικών για 250 κιλά χασίς . Η πρόταση της εισαγγελίας ήταν για ισόβια , αλλά

τελικά του δόθηκε η ποινή των 14χρόνων με το ελαφρυντικό του «προτέρου εντίμου βίου» . Για 250 κιλά χασίς, η συγκεκριμένη ποινή θεωρείται καλή, αλλά ο Αλφόνσο είναι αθώος. Αυτό είναι κάτι που το πιστεύω εγώ και η συνάδελφος Βασιλική Δόσπρα με την οποία έχουμε αναλάβει την υπόθεση. Μάλιστα, αθώος υποστηρίζει ότι είναι και ο Φράνκο», δήλωσε ο δικηγόρος του Θανάσης Πλεύρης ο οποίος περιέγραψε και τον οποίο…μπλέχτηκε ο Φράνκο.

«Ο Αλφόνσο είναι μεσίτης φρούτων και υπάρχουν κάποιες συνομιλίες από τις οποίες φαίνεται ότι έκανε εμπορική δραστηριότητα . Σε ένα από τα φορτηγά με τα φρούτα, αλλά σε άλλη χρονική περίοδο που δεν ήταν παρών ο Αλφόνσο, μπήκαν μέσα τα ναρκωτικά. Το πρωτοβάθμιο δικαστήριο έκρινε ότι ο Αλφόνσο ήταν συνεργός αυτών των ανθρώπων. Εμείς θεωρούμε ότι δεν υπάρχουν τέτοια στοιχεία γιατί η φόρτωση των ναρκωτικών έγινε σε χρόνους που δεν είχε καμία απολύτως σχέση ο Αλφόνσο και από τους διαλόγους δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό. Ωστόσο, είναι σεβαστή η πρωτοβάθμια απόφαση, αλλά πιστεύουμε ότι βρίσκεται ένας αθώος στην φυλακή».

Στο πλευρό του βρίσκεται η σύζυγος του Όλγα που τον στηρίζει με τον δικό της τρόπο.

O Φράνκο Αλφόνσο έγινε γνωστός μέσα από τη 90′s σειρά του ΑΝΤ1 ”Αραχτοί και Λάιτ” όπου πρωταγωνιστούσε δίπλα στην Άριελ Κωνσταντινίδου και τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, που τότε έκαναν τα πρώτα τους βήματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα