Χρουσαλά: Ο Λέων θα είναι καταπληκτικός μπαμπάς

Έχει κάθε λόγο να λάμπει από ευτυχία, καθώς σε λιγότερο από 3 μήνες θα κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί, την κορούλα της. Τα όνειρα, οι ανησυχίες και η σχέση με το σώμα της που αλλάζει…  

Για τη στιγμή που θα κρατήσει την κόρη της : “Ήταν ανάμεικτα τα συναισθήματα. Από τη μία η χαρά για αυτό το υπέροχο γεγονός που αλλάζει όλη σου τη ζωή και από την άλλη, η αίσθηση της ευθύνης, σε συνδυασμό με το άγχος του ‘τώρα τι γίνεται’”, ενώ για τη στιγμή που εκείνη και ο σύζυγός της, Λέων Πατίτσας, το ανακοίνωσαν στους γονείς τους αποκάλυψε: “Όλοι είχαν βουρκώσει. Επειδή

είναι το πρώτο εγγόνι που έρχεται και στις δυο οικογένειες, η αντίδρασή τους ήταν πολύ έντονη. Δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια. Και η μητέρα μου, αλλά και οι γονείς του Λέοντα συγκινήθηκαν πάρα πολύ”.

Πώς είναι, όμως , η σχέση με το σώμα της κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης; “Μου αρέσει πολύ να χαϊδεύω την κοιλιά μου, γιατί έτσι αισθάνομαι το μωράκι μου καλύτερα. Μουσική μού αρέσει να ακούω, αλλά βάζω κάποια κομμάτια που αγαπώ έτσι κι αλλιώς. Το βασικό, πιστεύω, είναι να είσαι χαρούμενος, γιατί αυτό που νιώθεις περνάει και στο μωρό. Κι εγώ είμαι μια πολύ χαρούμενη και ευτυχισμένη μέλλουσα μαμά” δήλωσε η ίδια.

Η Μαριέττα Χρουσαλά μίλησε στο περιοδικό ΟΚ! και για τον νέο ρόλο του συζύγου της, αυτόν του μπαμπά: “O Λέων θα είναι καταπληκτικός μπαμπάς! Το νιώθω, το εισπράττω κάθε μέρα. Άλλωστε το είχα δει και το είχα αισθανθεί από την αρχή της σχέσης μας και χαίρομαι που πλέον πλησιάζει η στιγμή που αυτό που κάποτε ονειρευόμασταν, θα το ζήσουμε”.

Keywords
Τυχαία Θέματα