ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΜΠΕΪΛ : Ο "Μπάτμαν" δίπλα στα θύματα του μακελειού

Στον απόηχο του μακελειού που έγινε στο Ντένβερ πριν από μερικές ημέρες, ο πρωταγωνιστής του Dark Knight επισκέφτηκε το ιατρικό κέντρο Aurora όπου έμεινε πάνω από δύομισι ώρες μαζί με τα θύματα της σφαγής που νοσηλεύονται εκεί.

"Ήταν πολύ καλό για τους ασθενείς.

Στον απόηχο του μακελειού που έγινε στο Ντένβερ πριν από μερικές ημέρες, ο πρωταγωνιστής του Dark Knight επισκέφτηκε το ιατρικό κέντρο Aurora

όπου έμεινε πάνω από δύομισι ώρες μαζί με τα θύματα της σφαγής που νοσηλεύονται εκεί.

"Ήταν πολύ καλό για τους ασθενείς.

Ελπίζουμε ότι θα λειτουργήσει θεραπευτικά για εκείνους.

Ενώ το εκτίμησε πολύ και το προσωπικό του νοσοκομείου", δήλωσε σχετικά στην Denver Post ο διευθυντής του νοσοκομείου Μπιλ Βόλοκ.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός ανταποκρίθηκε -με την επίσκεψή του- στο κάλεσμα των κατοίκων του προαστίου που εκτίμησαν την δήλωση που έκανε μετά ακριβώς το μακελειό στο σινεμά, ότι "οι λέξεις δεν μπορούν να εκφράσουν τον τρόμο που αισθάνομαι".

Μαζί του ήταν και η σύζυγός του Σίμπι Μπλάζικ η οποία ήταν και εκείνη που ζήτησε να μην ειδοποιηθούν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και μετατρέψουν την επίσκεψή του σε φτηνό τσίρκο.

Κάτι που επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος της Warner Bros δηλώνοντας πως "ο Μπέιλ δεν εκπροσωπεί το στούντιο.

Ήρθε με δική του πρωτοβουλία".

Ο 38χρονος ηθοποιός πέρασε από 10 λεπτά με καθένα από τους επτά επιζώντας της σφαγής , ενώ αφιέρωσε χρόνο για να μιλήσει με μέλη της αστυνομίας και τα πληρώματα των ασθενοφόρων που έφτασαν στο σινεμά την μοιραία Παρασκευή.

Τέλος, το ζεύγος Μπέιλ επισκέφτηκε και το μνημείο που έχει αναγερθεί για τα 12 θύματα της σφαγής και συμμετείχε σε προσευχή μαζί με μέλη των οικογενειών τους.

Κρίστιαν Μπέιλ
Keywords
Τυχαία Θέματα