Χριστίνα Μπιτοπούλου: Αυτή είναι η σέξι μποξέρ της Ελληνικής Αστυνομίας [εικόνες]

Όταν δεν συμμετέχει στην εξιχνίαση των μεγάλων υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας βάζει γάντια και αντιμετωπίζει ακόμα και άνδρες πυγμάχους

Ο λόγος για την 23χρονη, ένα από τα πιο αξιόλογα νεαρά στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, που τον ελεύθερό την χρόνο λιώνει πάνω στο ρινγκ. Σε ρόλο προπονητή ο παλαίμαχος πρωταθλητής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αϊδινιώτης. Αυτός που μάλιστα οδήγησε πριν χρόνια βήμα, βήμα το ασθενές φύλλο πάνω στα ρινγκ.

Πίστεψε πρώτος απ’ όλους στην Ελλάδα ότι η γυναίκα έχει θέση σε αυτό το σκληρό και ανδροκρατούμενο άθλημα. Δεν ήταν τυχαίο το γεγονός ότι το 1993, όταν ίδρυσε το δικό του σύλλογο, το Μέγα Αλέξανδρο ΓΣ σε ένα ημιυπόγειο του Ζωγράφου, ξεκίνησε να προπονεί και γυναίκες, δυο εκ των οποίων, η Ελευθερία Παλαιολόγου και η Μαρία Σερμετζόγλου κατάφεραν να πρωταγωνιστήσουν και σε διεθνές επίπεδο. Όταν η πιάτσα γέλαγε με τις γυναίκες που έβαζε ο Αϊδινιώτης να χτυπιούνται πάνω στο ρίνγκ, το μεγάλο ειδησεογραφικό δίκτυο CNN έστελνε τηλεοπτικό συνεργείο στου Ζωγράφου για να καλύψει τις προπονήσεις τους.

1 από 4 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Τώρα οι ειδικοί λένε ότι το επόμενο αστέρι μπορεί να είναι η 23χρονη αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ Χριστίνα Μπιτοπούλου.

« Παίζει ορθόδοξο μποξ. Χρησιμοποιεί πολύ καλά και τα δυο της χέρια. Έχει γερά πατήματα. Το μεγάλο της όμως προσόν είναι η ψυχή της. Όταν ανεβαίνει στο ρίνγκ μεταμορφώνεται από άγγελος σε διάβολο!», θα πει στο protothema.gr ο προπονητής της Γιάννης Αϊδινιώτης

Η ζωή της νεαρής πυγμάχου... δουλειά-σπίτι-γυμναστήριο. Όταν δεν συμμετέχει στην εξιχνίαση κάποιας μεγάλης υπόθεσης που απασχολεί την ΕΛ.ΑΣ κατεβαίνει τα σκαλιά του κτηρίου της ΓΑΔΑ με κατεύθυνση το ανακαινισμένο γυμναστήριο του Παναθηναϊκού στις θύρες 3 και 5 του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Εκεί θα την δεις να χτυπάει με μανία τον σάκο και τους στόχους υπό τις οδηγίες του προπονητή της ή να βάζει γάντια με άνδρες συναθλητές της. Το ξύλο δεν την φοβίζει, ούτε τα σημάδια που καμιά φορά μπορεί να προκαλέσουν αμυχές στο όμορφο της πρόσωπο.

Keywords
Αναζητήσεις
μουναρες αστυνομικοι
Τυχαία Θέματα