Χωρίζουν τις βασιλικές σουίτες τους Χουάν Κάρλος και Σοφία; – Φήμες για «γαλαζοαίματο» διαζύγιο

06:26 3/9/2014 - Πηγή: KoolNews

Μετά από 52 χρόνια γάμου, ο βασιλιάς Χουάν Κάρλος και η Σοφία αποφάσισαν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους και παίρνουν διαζύγιο.

Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζουν πολλά ιταλικά μέσα ενημέρωσης με δημοσιεύματα που φέρουν τον τίτλο: «Ο βασιλιάς Χουάν Κάρλος παίρνει διαζύγιο με την Σοφία». Η ιταλική έκδοση της Huffington Post και η La Republica υποστηρίζουν πως το ζεύγος δεν θέλει να είναι πια μαζί ενώ και η ισπανική ιστοσελίδα libertaddigital.com

το επιβεβαιώνει.

Τα σχετικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Σοφία επέλεξε να κάνει χαλαρές διακοπές στην Μαγιόρκα μαζί με την αδερφή της και τα οχτώ εγγόνια της χωρίς τον σύζυγο της. Αντίθετα, ο Χουάν Κάρλος, ταλαιπωρημένος από τα πολλά χειρουργεία στο πόδι του, επισκέφθηκε θέρετρο στις Βαλεαρίδες. Εκεί, έκανε δύο επίσημες εμφανίσεις, μία στις αρχές Αυγούστου και μία στην έναρξη του Μουντομπάσκετ Ισπανίας πριν δύο ημέρες.

Τον περασμένο Ιούνιο ο βασιλιάς παρέδωσε τον θρόνο στον γιο του Φελίπε υποστηρίζοντας πως πρέπει να «ανανεωθεί η μοναρχία». Τότε, ο ισπανικός τύπος τον διέψευσε υποστηρίζοντας πως τα οικονομικά σκάνδαλα και οι ροζ περιπέτειες του, τον οδήγησαν στο να πάρει αυτή την απόφαση.

The post Χωρίζουν τις βασιλικές σουίτες τους Χουάν Κάρλος και Σοφία; – Φήμες για «γαλαζοαίματο» διαζύγιο appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα