Μπούκαρε ολόγυμνη στο μετρό και φώναζε: Είμαι η θεά του τρένου [εικόνες & βίντεο]

Μία γυμνή γυναίκα μπήκε στο μετρό και άρχιζε να μοιράζει χαστούκια ισχυριζόμενη ότι είναι η «Θεά του Τρένου» και πρέπει να κάνει κατάληψη γιατί της ανήκει.Οι επιβάτες στο τρένο του Σικάγου σοκαρίστηκαν με το θέαμα που είδαν μπροστά τους το περασμένο Σάββατο καθώς η γυμνή γυναίκα τους έδιωχνε άρον άρον ισχυριζόμενη ότι είναι η «Θεά του Τρένου». Μάλιστα δεν δίστασε να δώσει μπουνιές και κλωτσιές και έφερε μεγάλη αντίσταση στον Αστυνομικό που πήγε να την πιάσει.

Η ταυτότητα της γυναίκας δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι επέλεξε να εμφανιστεί όπως την γέννησε η μάνα της στον σταθμό Γκράνβιλ, τον πιο πολυσύχναστο του Σικάγου.

Η γυναίκα χαστούκισε πολλούς επιβάτες και αφού κατάφερε να τους διώξει, πήγε και έδωσε μπουνιές και κλωτσιές στον οδηγό με σκοπό να τον απομακρύνει για να πάρει το τρένο της και να φύγει. Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες το συγκεκριμένο εγχείρημα της γυμνής γυναίκας προκάλεσε καθυστέρηση 30 λεπτών.

Όταν έφθασε η Αστυνομία κατάφερε να απομακρύνει την γυμνή και την μετέφερε στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με τα λεγόμενα μίας αστυνομικού, η γυναίκα πάσχει από μία ψυχική ασθένεια, ωστόσο δεν έχει διευκρινιστεί μέχρι στιγμής ποια.

Το βίντεο από το τραγελαφικό περιστατικό κυκλοφόρησε για πρώτη φορά σήμερα και είναι αντιπροσωπευτικό της κατάστασης. 1 από 7 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα