Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης: «Ταυρομαχία» για τον τίτλο

Η Μπαρτσελόνα την Κυριακή (22/3, 22:00, ΟΤΕ TV, Live KoolNews.gr) υποδέχεται την Ρεάλ Μαδρίτης στο «Καμπ Νου», με ένα σκοπό, να την βγάλει εκτός πρωταθλήματος. Από την άλλη οι Μερένγκες, θέλουν να επιστρέψουν στην κορυφή της βαθμολογίας...

Επιμέλεια: Θάνος Δημάτσας

Όταν ακούει κάποιος για El Clasico, του έρχονται στο μυαλό πολλά. Πρόκειται για το μεγαλύτερο παιχνίδι ποδοσφαίρου σε συλλογικό επίπεδο, με τις δύο πιο πλούσιες ομάδες, με τους καλύτερους,

αποδεδειγμένα ποδοσφαιριστές, των πολλών εκατομμυρίων, αλλά και της μεγαλύτερης έχθρας σε πολιτισμένο επίπεδο.

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης λοιπόν. Από το KoolNews.gr σας βάλαμε σε κλίμα ντέρμπι από το πρωί του Σαββάτου (22/3) [Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ] και το πρωί της Κυριακής (22/3) ο Αλέξανδρος Μανιάτογλου πρόσθεσε την προπονητική νότα που απαιτείται σε ένα τέτοιο ντέρμπι, τεράστιας σημασίας όπως έχει το clasico [Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ].

Σε ό, τι αφορά το αγωνιστικό σκέλος των δύο ομάδων η Μπαρτσελόνα προέρχεται από τη νίκη πρόκριση στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ και είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, ενώ σε ό, τι αφορά τον τρόπο προσέγγισης του παιχνιδιού με την Ρεάλ Μαδρίτης, ο Λούις Ενρίκε αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με 4-3-3. Κάτω από τα δοκάρια ο Μπράβο. Δεξιά ο Άλβες, αριστερά ο Άλμπα και στο κέντρο της άμυνας ο Πικέ και ο Ματιέ, ενώ θέση διεκδικεί και ο Μαστσεράνο. Στα χαφ ο Μπουσκέτς, ο Ράκιτιτς και ο Ινιέστα, ενώ στην επίθεση δεν χρειάζονται και πολλές συστάσεις. Μέσι, Νεϊμάρ και Σουάρες.

Στην αντίπερα όχθη η Ρεάλ, μετά την ισοπαλία με την Βιγιαρεάλ στο «Μπερναμπέου» και την ήττα από την Μπιλμπάο στο «Σαν Μαμές» έχασε την πρωτιά από την Μπαρτσελόνα και ο Κάρλο Αντσελότι θέλει η ομάδα του να επιστρέψει στην κορυφή. Ο Ιταλός αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του ως εξής: Κάτω από τα δοκάρια ο Κασίγιας. Δεξιά ο Καρβαχάλ, αριστερά ο Μαρσέλο και στο κέντρο της άμυνας ο Πέπε και ο Ράμος. Στα χαφ ο Μόντριτς, ο Κρόος και ο Ίσκο, ενώ στην επίθεση ο Μπειλ, ο Μπενζεμά και ο Ρονάλντο.

The post Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης: «Ταυρομαχία» για τον τίτλο appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα