Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Το κορυφαίο ντέρμπι της Premier League για μια θέση στο Champions League

Η Λίβερπουλ υποδέχεται στο «Άνφιλντ» την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην κορυφαία παράσταση του αγγλικού πρωταθλήματος για μια θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ, με τους «Reds» να θέλουν εκδίκηση για το 3-0 του πρώτου αγώνα στο Θέατρο Των Ονείρων...

Επιμέλεια: Θάνος Δημάτσας

Η Λίβερπουλ προέρχεται από τη νίκη επί της Σουόνσι με 1-0 και γνωρίζει πως τώρα είναι η μεγάλη της ευκαιρία να αποδείξει ποια είναι και βρεθεί σε πλεονεκτική θέση, επί της αντιπάλου της, την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία έχει να καμαρώνει για

3-0 του πρώτου αγώνα. Οι Reds φαίνεται πως έχουν βρει ρυθμο στο παιχνίδι τους καθώς η τελευταία τους ήττα ήταν στις 14 Δεκεμβρίου από την Γιουνάιτεντ στο Μάντσεστερ. Έκτοτε, μετρούν σε 13 παιχνίδια πρωταθλήματος, 10 νίκες και 3 ισοπαλίες, ενώ μια εκ των νικών ήταν αυτή κόντρα στην Μαντσεστερ Σίτι.

Στα αγωνιστικά ο Μπρένταν Ρότζερς αναμένεται να επιλέξει το 3-4-2-1. Κάτω από τα δοκάρια ο Μινιολέ. Στην άμυνα ο Τσαν, ο Σκρτελ και ο Σακό. Δεξιά ο Μάρκοβιτς, αριστερα ο Μορένο και κεντρικοί χαφ οι Χέντερσον και Άλεν, ενώ τον Στάριτζ θα πλαισιώνουν οι Στέρλινγκ και Κουτίνιο.

Στην αντίπερα όχθη η Γιουνάιτεντ έκανε κόντρα στην Τότεναμ το καλύτερο παιχνίδι από καταβολής του Λούις Φαν Χάαλ στον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων». Τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι στο +2 από την Λίβερπουλ και με νίκη στο «Άνφιλντ» γνωρίζουν πολύ καλά πως παίρνουν ισχυρό προβάδισμα για την 4η θέση του πρωταθλήματος και κυνηγούν την Άρσεναλ που κέρδισε την Νιουκάστλ δύσκολα με 2-1 στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» το απόγευμα του Σαββάτου (21/3) [Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ].

Σε ό, τι αφορά το αγωνιστικό σκέλος, ο Φαν Χάαλ σκέφτεται το 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια ο Ντε Χέα. Δεξιά ο Βαλέντσια, αριστερά ο Μπλιντ και στο κέντρο της άμυνας ο Τζόουνς με τον Σμόλινγκ. Στα χαφ ο Ερέρα και ο Κάρικ. Πιο μπροστά και δεξιά ο Γιανγκ, αριστερά ένας εκ των Μάτα και Ντι Μαρία και πίσω από τον Ρούνεϊ ο Φελαϊνί.

The post Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Το κορυφαίο ντέρμπι της Premier League για μια θέση στο Champions League appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα