Αβραμόπουλος και Βενιζέλος ζήτησαν να πετούν με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος

Νέα τροπολογία στο πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης κατέθεσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Δ. Αβραμόπουλος, η οποία συνυπογράφεται και από τον υπουργό Οικονομικών κ. Ι. Στουρνάρα και σύμφωνα με αυτήν θα του δίνεται η δυνατότητα ως υπουργού να χρησιμοποιεί για τις μετακινήσεις του τα αεροσκάφη EMBRAER και GULFSTREAM της Μοίρας Μεταφοράς

Υψηλών Προσώπων της Πολεμικής Αεροπορίας.

Να σημειωθεί ότι μέχρι τώρα τα κυβερνητικά αεροσκάφη διατίθενται για τις μετακινήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας, του Πρωθυπουργού και του υπουργού Εξωτερικών, ενώ πλέον θα μπορούν να τα χρησιμοποιούν και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Ευάγγελος Βενιζέλος και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Αβραμόπουλος.

Εν τω μεταξύ, το ΠΑΣΟΚ ζήτησε "να αποσυρθεί άμεσα" το άρθρο που περιλαμβάνεται στην τροπολογία που κατέθεσε το υπουργείο Εθνικής 'Αμυνας στο πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης, και το οποίο προβλέπει ότι τα αεροσκάφη EMBRAER και GULFSTREAM θα διατίθενται και για τις μετακινήσεις του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και του υπουργού Εθνικής Άμυνας, εκτός από τις μετακινήσεις του προέδρου της Δημοκρατίας, του πρωθυπουργού και του υπουργού Εξωτερικών, όπως ίσχυε έως τώρα,.

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο εισηγητής του ΠΑΣΟΚ για το πολυνομοσχέδιο και εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, αυτή η πρόβλεψη "δεν έχει καμία σχέση με το πολυνομοσχέδιο" και "πρέπει να αποσυρθεί άμεσα".

*Φωτογραφία: Eurokinissi

Keywords
Τυχαία Θέματα