Ασφαλιστικά μέτρα κατά Κοκκινόπουλου και 10ης Εντολής – Ο αποκεφαλισμός της Σαντορίνης στις οθόνες μας;

12:23 9/3/2015 - Πηγή: KoolNews

Την έντονη αντίδραση μιας οικογένειας έχει προκαλέσει επεισόδιο της 10ης Εντολής που ξεδιπλώνει ένα έγκλημα «τύπου Φρανκενστάιν» όπου ο δολοφόνος έχει κόψει το κεφάλι του θύματός του και το περιφέρει.

Αυτή την πληροφόρηση είχαν οι συγγενείς της δασκάλας από τη Σαντορίνη, Αδαμαντίας Καρκαλή, η οποία αποκεφαλίστηκε από τον σύζυγό της, Αθανάσιο Αρβανίτη, στις 4 Αυγούστου του 2008, στη Σαντορίνη.

Οι γονείς, ο αδελφός και η θεία του θύματος κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα, ζητώντας να απαγορευτεί η προβολή του επίμαχου επεισοδίου. Στις 24 Φεβρουαρίου, η υπόθεση συζητήθηκε

στο Μονομελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης το οποίο αναμένεται να εκδώσει απόφαση το προσεχές χρονικό διάστημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του toratora.gr έχει όντως γυριστεί επεισόδιο με το θύτη να περιφέρει το κομμένο κεφάλι του θύματος του, αλλά πρόκειται για μια εντελώς διαφορετική ιστορία που το μόνο κοινό σημείο είναι η σκηνή με το κεφάλι.

Άρα, ουδέποτε γυρίστηκε το δράμα της οικογενείας από τη Σαντορίνη και ο ίδιος ο Πάνος Κοκκινόπουλος σε συνέντευξη στην Όλγα Παρθενέα-Γεωργάτσου και το Koolnews.gr αποκάλυψε μερικές μέρες πριν, δεν τίθεται θέμα να προβληθεί επεισόδιο με την ιστορία της Σαντορίνης και δε σκοπεύει να ασχοληθεί με την εν λόγω ιστορία.

Βέβαια, αναμένεται και η απόφαση του δικαστηρίου που θα δώσει τέλος στην υπόθεση.

Πηγή: ToraTora.gr

The post Ασφαλιστικά μέτρα κατά Κοκκινόπουλου και 10ης Εντολής – Ο αποκεφαλισμός της Σαντορίνης στις οθόνες μας; appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα