Αποκεφαλιστής Τζιχάντι Τζον: Συγνώμη μαμά που… με κατάλαβαν

12:23 9/3/2015 - Πηγή: KoolNews

Σύμφωνα με την ισλαμική πίστη όποιος παρακούει και δείχνει ασέβεια προς τους γονείς του, είναι πιθανό να πάει στην Κόλαση. Γιαυτό τον λόγο, ο Τζιχάντι Τζον -ο βρετανός εκτελεστής του Ισλαμικού Κράτους - αποφάσισε να ζητήσει συγνώμη από την οικογένειά του, όχι για τους αποκεφαλισμούς που κάνει αλλά επειδή αποκαλύφτηκε η ταυτότητά του!

Σύμφωνα με τους Sunday Times, ο 26χρονος Μοχάμεντ Εμουάζι έστειλε μέσω τρίτου μήνυμα στους γονείς του, στο οποίο ζητά συγγνώμη για την ντροπή που έφερε στην οικογένεια και για τα

«προβλήματα που τους προκάλεσε η αποκάλυψη της ταυτότητάς του».

Ωστόσο, δεν εξέφρασε καμιά μεταμέλεια για το ρόλο του στις βάρβαρες δολοφονίες των δυτικών αιχμαλώτων των τζιχαντιστών.

Ο πατέρας του δήμιου του Ισλαμικού Κράτους μένει στο Μπαχρειν. Ο Τζασίμ αισθάνεται πλέον τόση ντροπή που δεν βγαίνει από το σπίτι του και έχει εγκαταλείψει το κατάστημά του. Μάλιστα, εκλήθη από την κυβέρνηση του Κουβέιτ να πάρει δημόσια αποστάσεις από τις ενέργειες του γιου του, είτε ζητώντας συγγνώμη, είτε εγκαταλείποντας τη χώρα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι συγγενείς του Μοχάμεντ δήλωσαν πως θα δέχονταν ευχάριστα κάποια αναγγελία θανάτου του, ενώ ένας ξάδελφος του από το Κουβέιτ είπε: «Τον μισούμε. Ελπίζουμε πως θα σκοτωθεί σύντομα. Αυτά θα είναι καλά νέα για την οικογένειά μας».

The post Αποκεφαλιστής Τζιχάντι Τζον: Συγνώμη μαμά που… με κατάλαβαν appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα