Αποκλειστικό- Γνωστό golden boy της περιόδου 2007-2009 οδεύει προς τη Δικαιοσύνη

Έντονα διακινείται από χθες το μεσημέρι η φήμη ότι γνωστό golden boy της περιόδου 2007-2009 αναμένεται να αντιμετωπίσει προβλήματα με τη δικαιοσύνη.

Πιο συγκεκριμένα, στη διερεύνηση της υπόθεσης φέρεται να εμπλέκεται η Αρχή Ξεπλύματος Μαύρου Χρήματος, μιας και το εν λόγω πρόσωπο παρουσίαζε μια περίεργη αύξηση των ταμειακών διαθεσίμων του, μετά και την εμπλοκή του σε γνωστό τραπεζικό «μαγαζί» την επίμαχη

περίοδο. Μάλιστα, το θέμα κυοφορείται εδώ και αρκετό καιρό, φαίνεται όμως πως είχε παγώσει μετά από άνωθεν παρεμβάσεις, με αποτέλεσμα ο γνωστός παράγοντας να μην έχει κληθεί να αιτιολογήσει αυτό το ξαφνικό πλεόνασμα.

Από το μεσημέρι της Πέμπτης σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του koolnews.gr το θέμα έχει ανακινηθεί και πηγές της δικαιοσύνης σημειώνουν πως μπορούν να τo ξαναδούν υπό άλλο πρίσμα. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει πως ο εν λόγω άνθρωπος δεν διαθέτει ισχυρές άκρες, χωρίς αυτό να ισοδυναμεί με εξαφάνιση της έρευνας κάτω από το χαλί. Οι επόμενες μέρες θα δείξουν, αν η δικαιοσύνη θα κινηθεί ή κάποιοι θα συνεχίσουν αν βρίσκονται στο απυρόβλητο. Βέβαια, αν υπάρξει κάποια δικαστική εξέλιξη, ελπίζουμε ο εν λόγω κύριος να μην φύγει με… ματωμένη μύτη, όπως κάποιος διαιτητής πριν από περίπου μια δεκαετία.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα