Με βιβλία και βαράκια «σκοτώνουν» τον χρόνο τους στην φυλακή, Μιχαλολιάκος, Παππάς και Λαγός

Το νέο τους περιβάλλον προσπαθούν να συνηθίσουν στην φυλακή οι τρεις βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, Χρήστος Παππάς και Γιάννης Λαγός οι οποίοι προσπαθούν μάλλον να εφαρμόσουν το αρχαίο ρητό «νους υγιή εν σώματι υγιή»…

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Έθνους, τόσο

ο Νίκος Μιχαλολιάκος όσο και ο Χρήστος Παππάς περνούν τις ώρες τους διαβάζοντας βιβλία ενώ παρακολουθούν τις εξελίξεις προκειμένου να είναι ενήμεροι, καθώς σχολιάζουν –μεταξύ τους- τα τεκταινόμενα. Από την άλλη ο Γιάννης Λαγός, δεν φαίνεται να είναι τόσο βιβλιοφάγος αφού επιλέγει να περάσει την ώρα του κάνοντας γυμναστική. Όλοι τους πάντως προαυλίζονται κανονικά και τρώνε τα γεύματά τους. Την Πέμπτη το μενού είχε γιουβέτσι με κριθαράκι και πατατοσαλάτα με τυρί.

Παρ’ όλα ταύτα βέβαια η ηγετική ομάδα της Χρυσής Αυγής προσπαθεί να έχει επαφές με τα υπόλοιπα κοινοβουλευτικά στελέχη προκειμένου να συντονίζονται οι ενέργειες του κόμματος.

Συγκάτοικοι

Τις πρώτες μέρες ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής βρισκόταν στο ίδιο κελί με ον Γιάννη Λαγό ωστόσο μόλις προφυλακίστηκε ο Χρήστος Παππάς άλλαξαν οι θέσεις. Πλέον Μιχαλολιάκος και Παππάς μένουν στο ίδιο κελί και ο Γιάννης Λαγός βρίσκεται μόνος του. Προς το παρόν δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το επισκεπτήριο, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες έχει γίνει αίτημα προκειμένου να μπορούν να βλέπουν και μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας. Ωστόσο το αίτημα αυτό εξετάζεται καθώς οι μόνοι που επιτρέπεται να πραγματοποιήσουν επίσκεψη είναι συγγενείς ή δικηγόροι. Άλλωστε και ο Ηλίας Κασιδιάρης επιχείρησε να δει τους συναγωνιστές του αλλά δεν τα κατάφερε.

«Πίσω από τα κάγκελα χαράζω γραμμές»

Τον Νίκο Μιχαλιολιάκο έχουν επισκεφτεί η σύζυγός του και η κόρη του η οποία επιχείρησε να αλλάξει το επιθετικό ύφος το οποίο πέρασε στην δημοσιότητα το προηγούμενο διάστημα. «Σταματήστε να μας παρουσιάζετε ως τέρατα, είμαστε άνθρωποι» είπε και συμπλήρωσε πως είναι απλώς μία κόρη που πήγε να επισκεφτεί τον πατέρα της.

Τέλος ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής επιχειρεί από την πλευρά του να εκμεταλλευτεί την κατάσταση κάνοντας λόγο για «κελιά της τιμής» ενώ σε άρθρο του που έστειλε προς δημοσίευση στην ιστοσελίδα του εθνικιστικού κόμματος έγραψε: «Έμελλε μετά από 33 χρόνια να διαβώ και πάλι το κατώφλι των φυλακών και πίσω από τα κάγκελα να χαράζω γραμμές».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα