Από την Δούκισσα στην Φαίη: Ελληνίδες με τα μπικίνι τους κάτω από τον ήλιο [Μέρος α΄]

Η μάχη του μπικίνι δεν λέει να τελειώσει. Οι πιο σέξι εγχώριες celebrities ξεχύνονται στις παραλίες και επιδεικνύουν καμπύλες, κοιλιακούς και καυτά μαγιό. Το αποτέλεσμα; Ο αντρικός πληθυσμός μετρά αναστεναγμούς και ο γυναικείος… λιποθυμίες!

Είναι ξανθιά, χυμώδης, αποτελεί το όνειρο κάθε άντρα αλλά παραμένει απόρθητο κάστρο. Η 32χρονη Έλενα Παπαβασιλείου έχει καταφέρει με πολύ κόπο να «χτίσει» ένα από τα πιο καλοσχηματισμένα κορμιά της σόουμπιζ. Πιστή στο δύσκολο έργο της, προσέχει πολύ τη διατροφή της τρώγοντας καλό πρωινό, λευκό κρέας και πολλές σαλάτες. Ταυτόχρονα ακολουθεί πρόγραμμα γυμναστικής με τη νέα μόδα, το TRX, να έχει η αγαπημένη της συνήθεια.

Ζεστό νερό, γκρέιπφρουτ και γιόγκα, αντίστοιχα, είναι τα μυστικά της ελληνοαμερικανίδας Μαρίας Μενούνος που τη βοηθούν να διατηρεί κορμί λαμπάδα. Αν και στο παρελθόν όπως έχει δηλώσει υπήρξε αρκετά «τσουπωτή», περίπου είκοσι κιλά συν, το σώμα της πια δεν φέρει ούτε ένα σημάδι από εκείνη την εποχή. Η κυτταρίτιδα είναι σχεδόν ανύπαρκτη ενώ τα οπίσθια της, που τα χαίρεται αποκλειστικά εδώ και δεκαπέντε χρόνια ο σύντροφός της Keven Undergaro, γίνονται πόλος έλξης κάθε φορά που ξεμυτίζει στην παραλία. Μπράβο στα εθνικά μας κορμιά.

Και αφού μιλάμε για σώματα-φωτιά, ας αναφερθούμε και στην Φαίη Σκορδά. Μέχρι και η Ελένη Μενεγάκη έχει εκφράσει το θαυμασμό της για τα πόδια και τα οπίσθια της ενώ μέσα από τα τελευταία live της εκπομπής, η 34χρονη παρουσιάστρια που πριν λίγους μήνες απέκτησε τον δεύτερο γιο της, έδειξε όλα της τα προσόντα με αποκαλυπτικά μαγιό και παρεό που σχολιάστηκαν ποικιλοτρόπως. Για να γνωρίζετε πάντως, η σύζυγος του Γιώργου Λιάγκα, πίνει πολύ νερό και τσάι, κάνει συχνά γεύματα, τρώει φρούτα, λαχανικά και ζυμαρικά χωρίς γλουτένη και φυσικά ασκείται ή κάνει θαλάσσια σπορ. Έτσι το χτίζει το κορμί!

1 από 7 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Δούκισσα Νομικού Μαρία Μενούνος Αθηνά Οικονομάκου Έλενα Παπαβασιλείου Ελένη Πετρουλάκη Φαίη Σκορδά Μαριέττα Χρουσαλά

Εστεμμένη και έχοντας περπατήσει χιλιόμετρα στις πασαρέλες, η Μαριέττα Χρουσαλά δεν θα μπορούσε να μην διαθέτει αναλογίες που εντυπωσιάζουν. Ακόμα και μετά τη γέννηση της μονάκριβης της Μαργκώς, το κορμί της 31χρονης παρουσιάστριας δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από αυτά των ενεργών μοντέλων. Πρόσφατα ενσταντανέ σε πλαζ το αποδεικνύουν περίτρανα άλλωστε, κι έτσι τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της, Λεών Πατίτσας, έχουν κάθε λόγο να χαίρονται. Πάντως η γοητευτική μανούλα προσέχει πολύ το διαιτολόγιο της τρώγοντας για πρωινό δημητριακά με γιαούρτι και μέλι, για μεσημεριανό κοτόπουλο ή ψάρι με λαχανικά ή σαλάτα και ενδιάμεσα λίγους ανάλατους ξηρούς καρπούς.

Το ρητό «οι 40αρες ίσον με δύο εικοσάρες» ταιριάζει γάντι στην Ελένη Πετρουλάκη αφού οι αναλογίες της τσακίζουν και κόκαλά μοντέλου. Γυμνάστρια στο επάγγελμα και με κοιλιακούς για σκάκι, οι τέσσερις εγκυμοσύνες της δεν της έχουν αφήσει ούτε ένα μικρό σημαδάκι. Βέβαια όπως και η ίδια παραδέχεται τα αγαθά κόποις κτώνται που σημαίνει ότι η διατροφή και το πρόγραμμα άσκησης τηρούνται πιστά. Συγκεκριμένα με το σύζυγό της Ίλια Ιβιτς, προσπαθούν να καταναλώνουν μικρά γεύματα και τροφές χαμηλές σε λιπαρά και πλούσιες σε βιταμίνες.

«Το χάσαμε το κορμί πατριώτη» αφού η Αθηνά Οικονομάκου το φετινό καλοκαίρι δείχνει τα κάλη της αποκλειστικά και μόνο στη Μύκονο. Η ηθοποιός, που διατηρεί σχέση με τον επιχειρηματία του νησιού, Φίλιππο Μιχόπουλο, έχει βαλθεί να τρελάνει τους λουόμενους τόσο με το μπικίνι και τα παιχνιδάκια της όσο και με την πίσω όψη της.

«Με ένα σούπερ τόσο δα μπικίνι» κυκλοφορεί η Δούκισσα της τηλεόρασης τραβώντας όλα τα βλέμματα πάνω της. Με καλλίγραμμα πόδια και εντυπωσιακές αναλογίες, που οφείλονται στην συστηματική άσκηση και τη σωστή διατροφή, αφήνει θύματα πίσω της προκαλώντας αμέτρητους αναστεναγμούς.

The post Από την Δούκισσα στην Φαίη: Ελληνίδες με τα μπικίνι τους κάτω από τον ήλιο [Μέρος α΄] appeared first on KoolNews.

Keywords
δουκισσα, μπικινι, ελενα παπαβασιλειου, φαιη σκορδα, ελενη μενεγακη, δουκισσα νομικου, αθηνά οικονομάκου, ξηροι καρποι, σαλατα, νέα, live, κοτοπουλο, σημαίνει, ιβιτς, καλοκαιρι, μυκονος, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, αθηνα, Καλή Χρονιά, φωτια, ελενη, γλουτενη, γιογκα, διατροφη, ζυμαρικα, ηθοποιος, κυτταριτιδα, λεων, μαγιο, μοδα, ονειρο, οψη, προγραμμα, σαλατες, σωστη διατροφη, φρουτα, αθηνά οικονομάκου, βιταμινες, γινονται, γιαουρτι, γκρειπφρουτ, δευτερο, δημητριακα, δειχνει, ελενα, ελξης, εποχη, ιδια, εικοσι, θαλασσια σπορ, ιβιτς, κιλα, κτωνται, λαχανικα, λογο, μελι, μενεγακη, μηνες, μικρο, μαρια, μυστικα, νερο, πετρουλακη, πιστη, πρωινο, συγκεκριμενα, συζυγο, σκορδα, σωμα, σουπερ, τσαι, φυσικα, φορα, χρουσαλα, κρεας, λευκο, μυκονο, νομικου, ποδια, ψαρι, ρητο, σημαίνει, σωματα, τρωει, χαιρεται, κρεας αλογου
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις KoolNews