Από τη Δέσποινα Βανδή στη Φαίη Σκορδά: Πώς πέρασαν την Καθαρά Δευτέρα οι Έλληνες celebrities; [εικόνες]

Με δόξα και τιμή γιόρτασαν οι επώνυμοι της εγχώριας σόουμπιζ την Καθαρά Δευτέρα, χωρίς να παραλείψουν να γεμίσουν τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο instagram με στιγμιότυπα.

Άλλοι πέρασαν τη μέρα με φίλους, άλλοι με την οικογένειά τους ενώ μερικοί προτίμησαν τις πιο ρομαντικές στιγμές με το έτερον ήμισυ.

Συγκεκριμένα, η Φαίη Σκορδά

ανάρτησε ένα ρομαντικό ενσταντανέ, η Δέσποινα Βανδή έδειξε για μία ακόμα φορά τις μαγειρικές της ικανότητες, η Μαρία Μπεκατώρου βρέθηκε στη θάλασσα, η Ευαγγελία Αραβανή στην Αράχοβα ενώ η γνωστή κοριτσοπαρέα Σίσσυ Χρηστίδου, Δέσποινα Καμπούρη, Μαρία Κορινθίου και Έλλη Κοκκίνου το διασκέδασαν με τη ψυχή τους!

1 από 8 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Ήβη Αδάμου Η Ευαγγελία Αραβανή βρέθηκε στην Αράχωβα Ντορέττα Παπαδημητρίου Κορινθίου-Καμπούρη-Κοκκίνου-Χρηστίδου Θέα τη θάλασσα είχε η Μαρία Μπεκατώρου Πλούσιο γεύμα για την Ειρήνη Παπαδοπούλου Το ρομαντικό στιγμιότυπο της Φαίης Σκορδά Η Δέσποινα Βανδή φωτογράφισε τις σαλάτες της

The post Από τη Δέσποινα Βανδή στη Φαίη Σκορδά: Πώς πέρασαν την Καθαρά Δευτέρα οι Έλληνες celebrities; [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα