Απίστευτες εικόνες από όλο τον κόσμο!

Εικόνες από το ζωικό βασίλειο, την ανθρώπινη καθημερινότητα σε όλες τις εκφάνσεις της αλλά και στιγμιότυπα από την φύση συνθέτουν το εκπληκτικό παζλ των υποψήφιων φωτογραφιών για τον φετινό διαγωνισμό.

Φωτογραφίες επαγγελματιών και ερασιτεχνών. Φωτογραφίες από όλα τα μήκη και πλάτη της Γης. Φωτογραφίες ανθρώπων και ζώων. Όλες τους ξεχωριστές, ωστόσο μόνο δύο θα είναι αυτές που θα κερδίσουν. Όλες όμως κερδίζουν εμάς ταξιδεύοντάς μας σε μέρη κυριολεκτικά παραμυθένια!

Συγκρίνοντας ορισμένες βλέπουμε τα παράδοξα αυτού του

κόσμου. Ζώα και άνθρωποι που παλέυουν για την επιβίωση. Άνθρωποι σκεφτικοί να απολαμβάνουν τις τεχνολογικές ανέσεις του Δυτικού κόσμου, και άλλοι να μην έχουν παρά μόνο τα απαραίτητα αλλά ταυτόχρονα να μοιάζουν πανευτυχείς.

Όλες οι εικόνες είναι υποψήφιες για τον παγκόσμιο διαγωνισμό Sony World Photography Awards. Με μόνο έναν μήνα να έχει απομείνει μέχρι το τέλος του έτους, η αγωνία για επαγγελματίες αλλά και ερασιτέχνες φωτογράφους κυριολεκτικά κορυφώνεται.

Οι επαγγελματίες διαγωνίζονται για τον τίτλο «L’Iris d’Or» συν το έπαθλο των 18.000 ευρώ, ενώ οι ερασιτέχνες για τον τίτλο «Open Photographer of the Year 2013» συν το έπαθλο των 5.000 ευρώ.

Πατήστε πάνω στις φωτογραφίες για να μεγαλώσουν

Keywords
Τυχαία Θέματα