«Αν είναι δυνατόν!»: Η Τασία Χριστοδουλοπούλου εξόργισε τον Βαγγέλη Αποστόλου [βίντεο]

Τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κατάφερε να εξοργίσει η Τασία Χριστοδουλοπούλου, αφού δεν τον άφησε να μιλήσει παρόλο που περίμενε για πολλή ώρα.

Η Τασία Χριστοδουλοπούλου έδωσε τον λόγο στον Νίκο Μιχαλολιάκο προκαλώντας την έντονη αντίδραση του Βαγγέλη Αποστόλου. Ο κ. Αποστόλου κατευθυνόταν προς το βήμα της Βουλής όταν η κ. Χριστοδουλοπούλου του είπε: «συγγνώμη, θα μιλήσει ο κ. Μιχαλολιάκος».

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ανέβηκε στο προεδρείο και διαμαρτυρήθηκε εντόνως τόσο στην κ. Χριστοδουλοπούλου όσο και στον πρόεδρο της βουλής Νίκο Βούτση.

Ξέρετε πόση ώρα είμαι εδώ;» φώναζε ο κ. Αποστόλου. «Αν είναι δυνατόν», ούρλιαζε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης προς την κυρία Χριστοδουλοπούλου και τον κ. Βούτση.

Ο κ. Αποστόλου «θύμωσε όπως είδατε πριν», σχολίασε η Τασία Χριστοδουλοπούλου λίγα λεπτά μετά, ενώ έδινε το λόγο στον αναπληρωτή υπουργό Οικονμικών Τρύφωνα Αλεξιάδη.

The post «Αν είναι δυνατόν!»: Η Τασία Χριστοδουλοπούλου εξόργισε τον Βαγγέλη Αποστόλου [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα