Με Ντουρμάζ κόντρα στην ΑΕΚ!

Με χαμόγελα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ματς με την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής.

Ο Τζίμι Ντουρμάζ ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα, δείχνοντας και εμπράκτως ότι είναι πανέτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του αν του το ζητήσει ο προπονητής του.

Εξάλλου, μετά τον τραυματισμό του στο ματς της Σουηδίας με το Λιχτενστάιν

είχε εκφράσει την επιθυμία του να αγωνιστεί κόντρα στην Ένωση. Οπότε η συμμετοχή του στην 11άδα θα εξαρτηθεί από το κατά πόσο έτοιμος είναι δεδομένου ότι έχασε τις προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα.

Ο Τζίμι Ντουρμάζ ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και τέθηκε στη διάθεση του Σίλβα ενόψει ΑΕΚ. Στο 1.35 στην Interwetten η νίκη του Ολυμπιακού.

Επίσης κι ο Φελίπε Πάρντο προπονήθηκε χωρίς κανένα πρόβλημα και είδε κι αυτός το όνομά του στην αποστολή - όπως εξάλλου αναμενόταν. Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί έμεινε εκτός για να πάρει ανάσες ενόψει της αναμέτρησης στο Ζάγκρεμπ δεδομένου ότι παίζει ασταμάτητα με Ολυμπιακό και εθνική, ενώ ο Μπουχαλάκης ακόμη δεν έχει επιστρέψει από τον τραυματισμό του.

Θυμίζουμε ότι ο Νορβηγός είχε μείνει εκτός αποστολής και από το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα που είχε προηγηθεί αυτού της Άρσεναλ στο Λονδίνο [Διάβασε περισσότερα στο gazzetta.gr].

The post Με Ντουρμάζ κόντρα στην ΑΕΚ! appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα