Ακόμα πιο λαχταριστό, ποιοτικό και βιολογικό! Το «Nice n easy» επανέρχεται με νέα πιάτα [εικόνες]

Τα organic bistro «Nice n easy» στο Κολωνάκι και την Κηφισιά ανανεώνουν το μενού τους με καινούρια απολαυστικά πιάτα που καλύπτουν μια ευρεία γκάμα γαστρονομικών επιλογών των καλοφαγάδων και των απαιτητικών της γεύσης.

Οι ιδιοκτήτες, ο Δημήτρης Χριστοφορίδης και ο σεφ Χρήστος Αθανασιάδης, σε προσκαλούν να μοιραστείς το πάθος τους για τα οικολογικά και τα τοπικά προϊόντα και να ανακαλύψεις τις νέες γεύσεις που φιλοξενούνται στο χειμερινό κατάλογο.

Στο νέο μενού,

που παραμένει πάντα πιστό στην γευστική bio – organic γαστρονομική ταυτότητα, αγνά βιολογικά προϊόντα εποχής, εξαιρετικές πρώτες ύλες και υλικά υψηλής διατροφικής αξίας συνδυάζονται και δημιουργούν γευστικούς, τολμηρούς και αυθεντικούς συνδυασμούς που ισορροπούν μεταξύ του gourmet, του παραδοσιακού και του οικείου.

Τα αγαπημένα signature dishes και το πρωινό - brunch ανανεώνονται και εμπλουτίζονται με νέες vetegerian επιλογές και πιάτα με συστατικά χωρίς γλουτένη αλλά και superfoods. Στο κάθε πιάτο αναγράφεται πάντα ο τόπος προέλευσης των πρώτων υλών καθώς και οι θερμίδες μαζί με τη θρεπτική αξία.

1 από 5 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Σαλάτα με βιολογικό kale, νεαρό σπανάκι, φακές beluga, alfaalfasprouts, καραμελωμένα κάσιους σε dressing από μουστάρδα και γκρέιπφρουτ, ποικιλία από άγρια μανιτάρια σοτέ με γκοργκοντζόλα, αρωματισμένα με θυμάρι αλλά και σολομός σπιτικά καπνισμένος, με μαγιονέζα από ασπράδια αρωματισμένη σε κερδίζουν.

Μην παραλείψεις να δοκιμάσεις το εκπληκτικό ριζότο με vintage acquerello και άγρια σπαράγγια, κοτόπουλο και παρμεζάνα αλλά και το χοιρινό ψαρονέφρι σοτέ με βελούδινο πουρέ σελινόριζας σε σάλτσα με λεμονοθύμαρο.

Info

http://niceneasy.gr

The post Ακόμα πιο λαχταριστό, ποιοτικό και βιολογικό! Το «Nice n easy» επανέρχεται με νέα πιάτα [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα