Αιχμές Βενιζέλου για Κουβέλη: Με λαϊκισμούς και δημαγωγίες δεν υπάρχει Κεντροαριστερά της ευθύνης

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος αφήνει αιχμές προς τον Φώτη Κουβέλη, κατά τη συνέντευξη που παραχωρεί στην εκπομπή του Γιάννη Πρετεντέρη «Ανατροπή» λίγες ώρες μετά την εκδήλωση της «κίνησης των 58» για την ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς, υπογραμμίζοντας τη στήριξή του στην πρωτοβουλία της Ελιάς.

Καυστικός στα σχόλια του εμφανίστηκε ο Ευάγγελος Βενιζέλος

για την Κεντροαριστερά της ευθύνης με αφορμή την εκδήλωση της κίνησης των 58, στην έναρξη της εκπομπής «Ανατροπή», στοχεύοντας έμμεσα τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη, με χαρακτηρισμούς περί «λαϊκισμού» και «δημαγωγίας» ενώ υπογράμμισε ότι παρά την υποχώρηση του κ. Κουβέλη από τον κυβερνητικό σχηματισμό, παραμένει ανοιχτός σε διάλογο με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ.

«Έχουμε μπροστά μας μία εξαιρετική ευκαιρία τώρα, μία ευκαιρία διπλή: των δημοτικών εκλογών, μπορούμε να στηρίξουμε τα πρόσωπα των τοπικών κοινωνιών, τα πιο προοδευτικά και δημιουργικά. Και έχουμε, φυσικά, και τις ευρωπαϊκές εκλογές. Όλοι μπορούμε να συστρατευτούμε στο μεγάλο ψηφοδέλτιο του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος, του οποίου μέλος βέβαια είναι, εδώ και χρόνια, το ΠΑΣΟΚ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ προσερχόμενος στην εκδήλωση της κίνησης των 58.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Δημοσίευση by Koolnews.gr.
Keywords
Τυχαία Θέματα