Άγριο κράξιμο σε Τριαντάφυλλο για την επίθεση στον Ζαχαράτο

Η δήλωση του Τριαντάφυλλου στο Κυριακάτικο show "Your Face Sounds Familiar" για τον Τάκη Ζαχαράτο άναψε «φωτιές».

Ο τραγουδιστής επιτέθηκε μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook με αφορμή την εμφάνιση του Τάκη Ζαχαράτου. Ο κριτής φορούσε ένα ροζ κουστούμι και ο τραγουδιστής σχολίασε: «Πώς είσαι έτσι ρε Ζαχαράτο

πιο... πεθαίνεις άντε σπίτι σου ρε πια ήμαρτον...».

Η δήλωση αυτή, και μετά κι από άλλες ανάλογες χοντράδες του στο παρελθόν προς το πρόσωπο του Τάκη Ζαχαράτου, ενόχλησε αρκετά πολλούς διαδικτυακούς του φίλους, με αποτέλεσμα να το διαγράψει.

Η Τζένη Χειλουδάκη η οποία ενημερώθηκε για αυτή την ανάρτηση, τον «στόλισε» μέσω Facebook αναλόγως:

«λοιπόν..............το έχω δηλώσει πολλές φόρες.......μισώ την υποκρισία...........σε συμπαθούσα, έγραψα για σένα στο πρώτο μου βιβλίο με ....θα έλεγα κολακευτικά λόγια για τα χρονάκια μας πίσω στη Ρόδο που.......τα λέγαμε συχνά στην παλιά πόλη στο σπίτι μου.....και αρκετά χρόνια μετά στο καζινο του νησιού, αλλα αν όντως τα είπες αυτα είσαι πολυ μεγαλος μ@λ@κ@ς και θα έπρεπε να ντρέπεσαι...........το εχω ξαναπεί για όλους όσοι....έχουν παρελθόν...... και μετα βγαίνουν ομοφοβικές......μην με εξαγριώσεις θα σε κάνω να μην ξέρεις που να κρυφτείς....και ξέρεις οτι εχω τη δύναμη..........διοτι το παρελθόν που κρύβουμε σε ντουλάπες ξαναλεω μας στοιχειώνει.....και ενιοτε φανταστά γίνεται.......ενταξει Τριαντάφυλλε;;;;;;;».

Post by Ιωαννα Χειλουδακη.
Keywords
Τυχαία Θέματα