Τα social media δημιουργούν προβλήματα στη δουλειά σας

Πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί .

Σίγουρα τα social media έχουν κάνει καλό στην καθημερινότητά μας. Μας ενημερώνουν και μας κρατάνε σε στενή επαφή με φίλους μας. Επίσης είναι ένα μέσω με το οποίο μπορεί κάποιος να διαφημίσει τη δουλειά του χωρίς καθόλου κόστος αν θέλει.

Ωστόσο πολλές φορές τα social media μπορούν να τραβήξουν το ενδιαφέρον σας για αρκετή ώρα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να αποσπάσετε την προσοχή σας από τη δουλειά που κάνετε και να χάσετε χρόνο μπροστά

από την οθόνη του υπολογιστή σας.

Έχετε σκεφτεί όμως ότι το αφεντικό σας ή οι συνάδελφοί σας μπορεί να σας ελέγχουν; Καλό θα ήταν να ξέρετε ότι όσες ρυθμίσεις και αν κάνετε για αποκλεισμό διάφορων ατόμων από το προφίλ σας, υπάρχει τρόπος να δουν τις κινήσεις σας, τα shares σας, πόση ώρα έχετε ξοδέψει ασχολούμενοι με αυτά.

Δεν θα ήταν τόσο ευχάριστο λοιπόν να διαπιστωθεί από άλλους ότι ασχολείστε αρκετά με πράγματα που δεν αφορούν και τόσο τη δουλειά σας. Μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα να μειωθεί ο μισθός σας ακόμα και να χάσετε τη δουλειά σας.

Ελέγξτε τη χρήση που κάνετε στα social media και ιδιαίτερα όταν είστε στη δουλειά σας. Άλλωστε μην ξεχνάτε ότι όλα θέλουν μέτρο στη ζωή σας.

The post Τα social media δημιουργούν προβλήματα στη δουλειά σας appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα