Αυτοκτονία, Μάντσεστερ Σίτι – Μπέρνλεϊ 2-2

Η Μάντσεστερ Σίτι πέταξε στα σκουπίδια την «χρυσή» ευκαιρία να πλησιάσει την Τσέλσι, η οποία νωρίτερα ήρθε ισόπαλη με τη Σαουθάμπτον. Η Μπέρνλεϊ τα έπαιξε όλα για όλα στο δεύτερο ημίχρονο ισοφάρισε και έκλειστο στο... Σ(π)ίτι του Πελεγκρίνι....

Ο ορισμός της απόλυτης ποδοσφαιρικής «αυτοκτονίας». Η Σίτι προηγήθηκε με δύο γκολ, όμως η νεοφώτιστη, Μπέρνλεϊ επέστρεψε στο ματς και πήρε την ισοπαλία στο «Ετιχαντ». H Σίτι είχε να χάσει βαθμούς στην έδρα της από τις 21/09/2014 και στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής με την Τσέλσι,

όπου αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1, ενώ συνολικά είναι το 3ο στραβοπάτημα των «cityzens» εντός έδρας μετά τις ισοπαλίες με Μπέρνλεϊ, Τσέλσι και την ήττα από την Στόουκ Σίτι με 0-1 στις 30/08/2014.

Στα του αγώνα, στο 23' ο Σίλβα άνοιξε το σκορ ύστερα από την ωραία συνεργασία των Σαμπαλέτα και Νάβας, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Φερναντίνιο έβαλε το δεύτερο γκολ για τους πρωταθλητές Αγγλίας. Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι, χωρίς να έχουν τίποτα απολύτως να χάσουν τα έπαιξαν όλα για όλα και στο 53' μείωσαν με τον Μπόιντ, ενώ στο 81' ο Μπαρνς ισοφάρισε σε 2-2, με την άμυνα της Σίτι να αδρανεί.

Οι συνθέσεις:

Μάντσεστερ Σίτι: Χαρτ, Ζαμπαλέτα, Ντεμικέλις, Μανγκαλά, Κολάροφ, Φερναντίνιο (Σινκλερ 86’), Φερνάντο, Μίλνερ (Γιόβετιτς 61’), Σίλβα, Νάβας, Νασρί (Λάμπαρντ 76’)

Μπέρνλι: Χίτον, Σάκελ, Τριπιέρ, Μι, Κιν, Τζόουνς, Μάρνεϊ, Άρφιλντ, Μπάρνς, Μπόιντ, Ινγκς


Manchester City 2 - 2 Burnley All Goals and... από ViralDailyTV

The post Αυτοκτονία, Μάντσεστερ Σίτι – Μπέρνλεϊ 2-2 appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα