Αυτοδιαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο για να… ανακαινίσει το σπίτι του

Μια απίστευτη ιστορία από τη Βρετανία έρχεται να αποδείξει πόσο σάπιος και άρρωστος μπορεί να γίνει ο ανθρώπινος εγκέφαλος όταν διαφθαρεί από το χρήμα. Ένας ανεκδιήγητος τύπος παρίστανε ότι έχει όγκο στον εγκέφαλο, ζήτησε βοήθεια για τη θεραπεία του, μάζεψε 28.000 λίρες και τα μισά τα έκανε έπιπλα για το σπίτι του.

Ο Γκάρεθ Γουίν Φράνσις υπέφερε από πονοκεφάλους και επισκέφτηκε το γιατρό για να τον εξετάσει. Πριν καν βγάλει πόρισμα, ο ίδιος πήγε και έγραψε στο Facebook του ότι έχει όγκο στον εγκέφαλο και ζήτησε να ξεκινήσει

εκστρατεία για να μπορέσει να βρει τα λεφτά για να θεραπευτεί.

Μια εκκλησία δώρισε 1.000 λίρες, ενώ κινητοποιήθηκε πολύς κόσμος για το πρόβλημα του. Κορόιδεψε ακόμα και την ίδια του την οικογένεια, με τον αδερφό του να παίρνει σβάρνα όλη τη Βρετανία για να βρει λεφτά. Για να τελειοποιήσει το θέατρο, παρίστανε ότι δεν περπατούσε καλά και πήρε ένα μπαστούνι, ενώ ξύρισε τα φρύδια και το κεφάλι του, ως αποτέλεσμα της δήθεν χημειοθεραπείας.

Τελικά, η ίδια του η οικογένεια τον ξεσκέπασε όταν επισκέφτηκε το γιατρό που τον εξέτασε και αυτός τον ακύρωσε, λέγοντας πως είχε μόνο πονοκεφάλους. Την ίδια ώρα ο Φράνσις είχε ξοδέψει 12.800 λίρες για να ανακαινίσει το σπίτι του.

Ο Φράνσις οδηγήθηκε ενώπιον δικαστηρίου, όπου του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 16 μηνών με αναστολή δύο χρόνων και 250 ώρες κοινωνικής εργασίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα