To σεξ είναι το μυστικό της νεότητας της Γκουίνεθ Πάλτροου

Πολύ νερό, πολύς ύπνος, γυμναστική…Στους διάσημους αρέσει να μοιράζονται με τους θαυμαστές τους τα μυστικά της ομορφιάς τους τα οποία καταλήγουν να ναι ένας πανομοιότυπος τρόπος συνδυασμού υγιεινής διατροφής και γυμναστικής.

Άλλοι προτιμούν να αποκαλύπτουν τρομερά δύσκολες συνήθειες που ακούγονται σαν αστικοί μύθοι και δεν γίνονται πιστευτοί.

Η τελευταία σελέμπριτι που αποκάλυψε πως διατηρείται νέα στο σώμα και στο πρόσωπο ήταν η Γκουίνεθ Πάλτροου η οποία αναφέρθηκε σε μία συγκεκριμένη δραστηριότητα: το σεξ!

Η σταρ που κατά καιρούς έχει σχολιαστεί αρνητικά για την εμμονή της στην υγιεινή διατροφή φαίνεται πως δεν κουράζεται να κάνει προκλητικές δηλώσεις κάτι που την κάνει μία από τις πιο αμφιλεγόμενες προσωπικότητς του Χόλιγουν.

Στα 43 της χρόνια η Πάλτροου έχει ένα κορμί που θα ζήλευαν 20αρες και πρόσωπο στο οποίο ο χρόνος δεν έχει αφήσει τα σημάδια του.

Η ίδια δεν διστάζει να μοιραστεί με τον κόσμο το μυστικό της νεότητάς της: «Πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό να ναι κανείς ευτυχισμένος. Πιστεύω στην άσκηση, την καλή διατροφή, το νερό, το σεξ , τον ύπνο και την συναναστροφή με ανθρώπους που σε κάνουν να νιώθεις καλά» δήλωσε σε μία πρόσφατη συνέντευξή της.

Ο συνδυασμός όλων αυτών σύμφωνα με την Πάλτροου είναι αυτός που την κάνει να λάμπει. Δε έκανε όμως ούτε μία αναφορά σε αισθητικές επεμβάσεις, στους personal trainers που έχει ούτε στις αμέτρητες ώρες που αφιερώνει καθημερινά για την εμφάνισή της που είναι μέρος της δουλειά της….

The post To σεξ είναι το μυστικό της νεότητας της Γκουίνεθ Πάλτροου appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα