Κρατούν ετσιθελικά τον Σουμάχερ στη ζωή; Η θεραπεία του κοστίζει 10 εκ. ευρώ το χρόνο

Υπάρχουν πράγματι ελπίδες αποκατάστασης της υγείας του Μίχαελ Σουμάχερ ή γύρω του έχει στηθεί ένα μεγάλο «πανηγύρι» εκατομμυρίων ευρώ από επιτήδειους που «τρέφουν» με κάλπικες ελπίδες την οικογένεια του θρύλου της Φόρμουλα 1;

Αυτή είναι η εύλογη απορία που προκύπτει από την είδηση περί του τεράστιου κόστους που έχει η προσπάθεια επανόδου του μεγάλου Γερμανού πιλότου σε ένα ανεκτό επίπεδο διαβίωσης.

Όπως έγινε γνωστό, η οικογένεια του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή δαπανά περισσότερα από 10 εκατομμύρια ευρώ, ήτοι

191.000 ευρώ την εβδομάδα, έστω και αν νοσηλεύεται στο σπίτι του, το οποίο έχει μετατραπεί σε μια κανονική μονάδα αποθεραπείας, υπό την αιγίδα δεκάδων γιατρών διαφόρων ειδικοτήτων.

Ο Σούμι βρίσκεται πλέον σε αυτή την κατάσταση περισσότερα από τρία χρόνια και ένας επιπλέον λόγος που εγείρει ερωτήματα είναι η ενημέρωση με το σταγονόμετρο για την εξέλιξη και πορεία της υγείας του.

Πριν από μία εβδομάδα άλλωστε ο πρώην πρόεδρος της Ferrari, Λούκα Κορντέρο ντι Μοντετζέμολο, δήλωσε ότι «έχω συνέχεια νέα του Σούμι και δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικά. Δυστυχώς η πτώση του στο σκι τον κατέστρεψε…»

The post Κρατούν ετσιθελικά τον Σουμάχερ στη ζωή; Η θεραπεία του κοστίζει 10 εκ. ευρώ το χρόνο appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα