Play Off: Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης, ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός Pre Game

Το ντέρμπι στην Τούμπα είναι αυτό που κλέβει την παράσταση στην 3η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ, ωστόσο ενδιαφέρον υπάρχει και στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο να υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης...

Επιμέλεια: Θάνος Δημάτσας

Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης

Η 3η αγωνιστική των πλέι οφ ξεκινάει από το Περιστέρι, όπου στις 17:15 ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Αστέρα Τριπολης. Και οι δύο τους έχουν από μια ισοπαλία

και απο μια ήττα. Οι Περιστεριώτες στην πρεμιέρα πήραν τον πρώτο τους βαθμό κόντρα στον ΠΑΟΚ, ενώ στην 2η αγωνιστική ηττήθηκαν από τον Παναθηναϊκό με 2-0 στη Λεωφόρο. Ο Αστέρας Τρίπολης από την πλευρά του, στην πρεμιέρα του μίνι πρωταθλήματος γνώρισε την συντριβή από τον Παναθηναϊκό στην Αρκαδία με 4-0, ενώ στην 2η αγωνιστική έφυγε αλώβητος από την Τούμπα με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Στο αγωνιστικό σκέλος και οι δύο ομάδες έχουν από δύο απουσίες. Για τον γηπεδούχο Ατρόμητο ο Νίκος Νιόπλιας δεν μπορεί να υπολογίζει στους: Μπρίτο και Τσενάμο, ενώ στο στρατόπεδο των φιλοξενούμενων ο Στάικος Βεργέτης θα στερηθεί τους: Γιαννιώτα και Φερνάντες, οι οποίοι είναι τιμωρημένοι.

Η πιθανή ενδεκάδα του Ατρόμητου: Γκομπούνοφ, Κιβρακίδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Κούρος, Αγκουάζι, Κατσουράνης, Πίτου, Ούμπιντες, Καραμάνος, Ναπολεόνι.

Η πιθανή ενδεκάδα του Αστέρα Τρίπολης: Θεοδωρόπουλος, Λούι, Γκοϊάν, Σανκαρέ, Παντελιάδης, Ιγκλέσιας, Κουρμπέλης, Μπαντιμπανγκά, Ρόλε, Μάσα. Μπαράλες.

Το Eurogroup: Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου

Ώρα σύσκεψης: 17:15, Novasports 2

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός

Για τον ΠΑΟΚ αυτό το παιχνίδι έχει χαρακτήρα τελικού καθώς είναι ίσως η τελευταία ευκαιρία που έχει για να μπει ξανά στο κυνήγι της πρώτης θέσης των πλέι οφ που δίνει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Παναθηναϊκός έχει 8 βαθμού, ο ΠΑΟΚ έχει τέσσερις λιγότερους και ακόμη και με ήττα οι «πράσινοι» θα συνεχίσουν να βρίσκονται στην πρωτιά με τη μόνη διαφορά ότι θα νιώθουν καυτή την ανάσα του ΠΑΟΚ.

Στα ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ φέτος, ή και αντίστοιχα αν προτιμάτε, ο Δικέφαλος του Βορρά δεν έχει πάρει ούτε έναν βαθμό κόντρα στο Τριφύλλι. Στον πρώτο γύρο της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός απέδρασε από την Τούμπα με το διπλό, ενώ στον δεύτερο γύρο στην κεκλεισμένη των θυρών Λεωφόρος Αλεξάνδρας, ο Παναθηναϊκός κέρδισε πάλι τον Δικέφαλο του Βορρά με 4-3.

Στο αγωνιστικό σκέλος ο Γιώργος Γεωργιάδης έχει αρκετά προβλήματα. Ο Γλύκος και ο Μακ είναι εξαιρετικά αμφίβολοι για το ντέρμπι ενώ οι Βίτορ και Κλάους, παρά το γεγονός ότι είχαν κάποιες ενοχλήσεις συμπεριλήφθηκαν κανονικά στην αποστολή. Στην αντίπερα όχθη ο Γιάννης Αναστασίου δεν υπολογίζει στους: Τριανταφυλλόπουλο, Πέτριτς και Χουχούμη.

Η πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Κίτσιου, Κόστα, Τζαβέλλας, Ρατς, Κάτσε, Τζιόλης, Νομπόα, Μακ, Αθανασιάδης, Περέιρα

Η πιθανή ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Στιλ, Μπούρμπος, Νάνο, Ταυλαρίδης, Σίλντενφελντ, Κουτρουμπής, Λαγός, Ζέκα, Νίνης, Καρέλης, Μπεργκ

Το Eurogroup: Γήπεδο Τούμπας

Ώρα σύσκεψης: 19:30, Novasports 1

The post Play Off: Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης, ΠΑΟΚΠαναθηναϊκός Pre Game appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα